U bevindt zich hier: Info & Service Reisadviezen  
 INFO & SERVICE
Paspoort & Visa
Verzekeringen
Gezond op reis
Wijs op reis
Zekerheden
Reisadviezen
Vakantiebeoordelingen
Milieu
Reiswinkel
Bestemmingsinfo

REISADVIEZEN

Fieldings Dangerous Places

Fieldings Dangerous Places
Als je op vakantie gaat, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de eventuele gevaren in het land van bestemming. Op de website van Fielding's DangerFinder vind je alles over gevaar en spanning. De belangrijkste gegevens staan onder de knop ' Dangerous Places . Je vind er reisgegevens en waarschuwingen over zo'n 35 zogenoemde probleemgebieden, variërend van Afghanistan tot de Verenigde Staten. Onder Adventure Guide vind je uitleg over een groot aantal avontuurlijke vakantie-activiteiten, zoals safaritochten, duiken en jungletochten.


Travel Warnings

Travel Warnings
Op de website van de Ministeries van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten vind je gelijksoortige informatie als op de website van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het kan nooit geen kwaad om de informatie te vergelijken, vooral omdat de reisadviezen vaak gebaseerd zijn op interpretaties van de situatie ter plaatse.


Ministerie van Buitenlandse Zaken

Wanneer de veiligheidssituatie in een land verslechtert, kan het voorkomen dat alle reizen naar een bepaalde bestemming worden ontraden. Dit betekent echter niet dat het ministerie een ‘negatief’ reisadvies geeft: het ministerie geeft geen ‘positief’ en ook geen ‘negatief’ advies. De reisadviezen van het ministerie zijn niet-bindend.

Reisadviezen