U bevindt zich hier: Info & Service Verzekeringen  
 INFO & SERVICE
Paspoort & Visa
Verzekeringen
Gezond op reis
Wijs op reis
Zekerheden
Reisadviezen
Vakantiebeoordelingen
Milieu
Reiswinkel
Bestemmingsinfo

VERZEKERINGEN
 
Reisverzekeringkorting.nl - Home


 

Reisverzekeringkorting.nl is een intermediair (tussenpersoon) waar je direct online de reisverzekeringen van Mondial Assistance kunt afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Mondial Assistance Reisverzekeringen. Het is dus voordeliger om een reisverzekering op deze site af te sluiten dan rechtstreeks bij Mondial Assistance!


Doorlopende reisverzekering
Globetrotter reisverzekering
Kortlopende reisverzekering
Annuleringsverzekering
Au pair insurance
Backpackers reisverzekering
Pechhulp verzekering
Adventure & survivalDoorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering voor als je regelmatig op vakantie gaat

Nu 10% korting op je Doorlopende reisverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor als je wat vaker op vakantie gaat!
Een Doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Denk aan je zomervakantie, wintersport en even een stedentripje tussendoor. Als je nu de Doorlopende Reisverzekering van Mondial Assistance afsluit, kun je hier lekker mee doorgaan. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Gemakkelijk toch, om permanent verzekerd te zijn tegen eventuele reis- of annuleringsschade?

Folder Doorlopende reisverzekering (PDF)

meer informatie


Globetrotter reisverzekering

Globetrotter reisverzekering de speciale verzekering voor backpackers en wereldreizigers.

Nu 10% korting op een Globetrotter Reisverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste keuze voor globetrotters en backpackers!
Een tijdje backpacken na je studie? Een half jaartje sabbatical na jaren hard werken? Een stage of studie in het buitenland? Bij al je reizen is het belangrijk om je goed te verzekeren.
Het maken van een wereldreis is hoe dan ook geweldig. Een unieke ervaring waar je je hele leven op zult terugkijken. Natuurlijk ben je kerngezond en neem je nauwelijks bagage mee. Maar je kunt het niet riskeren om zonder reisverzekering op reis te gaan, want wat doe je bijvoorbeeld als je aan de andere kant van de wereld zit en er gebeurt iets met jou of met een van je familieleden thuis? De Globetrotter Reisverzekering van Mondial Assistance is de verzekering voor backpackers en globetrotters op wereldreis.

Folder Globetrotter reisverzekering (PDF)

meer informatie


Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering de ideale verzekering voor het hele gezin

Nu 10% korting op je kortlopende reisverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste reisverzekering met een ruime dekking en lage premie!
Eindelijk even bijkomen, lekker uitrusten tijdens een welverdiende vakantie. Aan de rand van het zwembad liggen, leuke oude stadjes bekijken, een jeepsafari door het binnenland, of juist de lange latten onderbinden en van de witte sneeuwhellingen afdalen. Vakantie is belangrijk, alles moet soepel verlopen om er optimaal van te kunnen genieten. Je regelt het dus zorgvuldig: vertrektijd, route, overnachtingen, zelfs voor de plantjes thuis wordt gezorgd. En toch ben je nog niet helemaal gerust. Daarvoor is de Kortlopende Reisverzekering van Mondial Assistance

Folder kortlopende reisverzekering (PDF)

meer informatie


Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering voor extra zekerheid mocht je vakantie niet doorgaan

Nu 10% korting op je annuleringsverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor onvoorziene omstandigheden!
Met een annuleringsverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt dan (een deel van) de reissom terug. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. De Annuleringsverzekering van Mondial Assistance kan je binnen zeven dagen na boeking van de reis afsluiten.

Folder reis- en annuleringsverzekering (PDF)

meer informatie


Au pair insurance

Au Pair Insurance een speciale verzekering voor Au pairs en gastgezinnen

Nu 10% korting op je Au Pair Insurence bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor je Au Pair!
Steeds meer mensen kiezen er voor een Au Pair in huis te nemen. Als gastgezin moet je dan wel het nodige regelen. Een voorbeeld daarvan is een goede verzekering voor je Au Pair. Je bent namelijk verantwoordelijk voor haar en dus ook voor de mogelijke kosten. Een voorbeeld daarvan zijn ziektekosten en een eventuele terugkeer naar het land van herkomst (repatriëring). Mondial Assistance heeft een speciale verzekering voor Au Pairs, namelijk de Au Pair Insurance. Deze verzekering is speciaal gemaakt voor deze doelgroep en geeft een complete dekking tegen een gunstige premie.

Folder Au Pair Insureance (PDF)

meer informatie


Backpackers reisverzekering

Backpackers reisverzekering een speciale verzekering voor backpackers, studenten en wereldreizigers

Nu 10% korting op je Backpackers reisverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor rugzaktoeristen en globetrotters! Want Backpacken is de wereld ontdekken
.
Wellicht heb je een studie er op zitten en wil je even wat anders voordat je begint aan een carrière. Wat is er dan avontuurlijker om met je rugzak een continent te ontdekken? Je ontmoet andere backpackers en maakt contact met de locals. Misschien besluit je om ergens te blijven hangen en ga je er een maandje werken om je reisbudget wat aan te vullen. Je reist bijvoorbeeld door Azië, bezoekt het land van de eeuwige glimlach: Thailand. Na wat eilandhoppen besluit je om verder te reizen naar je eindbestemming Nieuw-Zeeland en Australië. Down Under bij de Ozzies is het ultieme paradijs voor iedere rugzaktoerist. Kortom een backpackers bestemming bij uitstek.

Folder Globetrotter (backpacker) reisverzekering (PDF)

meer informatie


Pechhulp verzekering

Pechhulp verzekering voor extra zekerheid onderweg

Nu 10% korting op je pechhulp verzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor onvoorziene omstandigheden op de weg!
Er kan altijd iets vervelends gebeuren. Dat is nooit leuk. En al helemaal niet als je met de auto bent. Want daar sta je dan, met pech langs de weg. Of een auto die niet meer wil starten. Wat doe je dan? Wie moet je bellen? Gelukkig is er Mondial Assistance, de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Altijd bereikbaar, dag én nacht. Je wordt direct geholpen. Waar je in Europa ook met pech staat. Gewoon in het Nederlands. Zodat je niet naar woorden hoeft te zoeken. Dat is wel zo prettig. Zeker dán.

Folder Pechhulp verzekering (PDF)

meer informatie


Adventure & survival

Adventure & Survival reisverzekering een speciale verzekering voor de avontuurlijke vakantieganger

Nu 10% korting op je Adventure & survival reisverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor outdoor en extreme sporten!
Stel je bent een avontuurlijk persoon en je gaat een reis maken. Is dan een normale reisverzekering voldoende? Nee. In dat geval heb je een speciale reisverzekering nodig die is afgestemd is op de extra risico’s die je loopt. Zo’n speciale reisverzekering is de Adventure & Survival verzekering van Mondial Assistance. Ideaal voor liefhebbers van outdoor sporten en avontuurlijke vakanties. Alle risico's die survivals en het beoefenen van outdoor extreme sporten met zich meebrengen, zijn gedekt (behalve bungeejumpen). Je kunt de Adventure & Survival Verzekering voor jezelf afsluiten, maar ook voor een hele groep.

Dekkingsoverzicht Adventure & Survival reisverzekering (PDF)

meer informatie


 

Mondial Assistance is de nieuwe naam voor ELVIA reisverzekeringen en tevens de grootste reisverzekeraar ter wereld.


 

Zonvakanties aanbiedingen | Vliegtickets | Hotel aanbiedingen | Hotels Mexico | Hotels Portugal | Hotels Turkije | Hotels Italie | Hotels Frankrijk | Hotels Cyprus| Hotels Spanje | Vakantie Tunesie | Vakantie Griekenland | Vakantie Kroatie | Canarische eilanden |Malta| Kreta | Rhodos | Corfu| Jamaica | Malediven | Marokko | Nederlandse Antillen | Sri Lanka | Trinidad en Tobago | Cuba | Emiraten | Israel | Dom. Republiek | Kaap Verdie | Cruises | Sitemap