U bevindt zich hier: Lastminutes VakantieXperts  
 LASTMINUTES
DTI Travel
Elmar Reizen
Ferio
Floowtravel
Girassol Vakanties
Kras reizen
Lastminute.nl
Peter Langhout
Sudtours
Studententravel
TravelWays
Vakantiediscounter
Vakantiestunt
VakantieXperts

VAKANTIEXPERTS
 Last minutes vakantie

VX.nl heeft vele aanbiedingen voor last minute binnen en buiten Europa. U vindt er dagelijksnieuwe last minute naar verschillende zonbestemmingen, waarbij u de keuze heeft uit stedentrips, pakketreizen, zonvakanties en autovakanties. Wilt u er even tussenuit met een voordelige short break of goedkope vakantie, VX.nl heeft voor iederwat wils. » meer over last-minutes


 

Populaire en meest geboekte bestemmingen

Een kleine greep uit het aanbod, b.v. Turkije, Canarische Eilanden, Griekenland of MexicoAanbiedingen Canarische Eilanden

Zoals de grootste eilanden Tenerife of Gran Canaria

Wilt u naast het genieten van de zon nog meer uit uw vakantie halen, dan kunt u op de Canarische eilanden uw hart ophalen. Houdt u van actieve reizen dan kunt kiezen voor mountainbiken, golfen, duiken, of surfen. Ook liefhebbers van de natuur zullen genieten van het vulkanische landschap en de vele natuurgebieden.
last minute Canarische Eilanden »

Aanbiedingen Griekenland

Zoals de meest bekenden, Kreta en Rhodos

Grenzend aan de Middellandse Zee heeft Griekenland een zeer gunstig klimaat, met warme, droge zomers en milde, natte winters. Met zo’n 300 zonnige dagen per jaar is de temperatuur over het algemeen bijzonder aangenaam. Geen wonder dus dat er een groot aanbod is van goedkope vliegreizen en voordelige lastminute vakanties naar Griekenland.
last minute Griekenland »


Aanbiedingen Spanje

Zoals de populaire Costa Brava en Costa del Sol

Houdt u van actieve reizen, dan zit u in Spanje goed. Er zijn prachtige mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de bergen. Watersport en golf is in Spanje erg populair.
last minute Spanje »

Aanbiedingen Portugal

Zoals de eilanden van Madeira of de Algarve

Portugal is het land van zon, ontdekkingsreizen en levensgenieters. Het eten is er bijzonder goed, de sfeer is er gemoedelijk en vriendelijk en in de restaurantjes en bars is alles uitstekend verzorgd. Bovendien staat dit land ook nog steeds bekend om het aantrekkelijke prijsniveau.
last minute Portugal »

Aanbiedingen Turkije

Zoals de bekende plaatsen Marmaris of Bodrum

Turkije wordt door toeristen bezocht die gebruikmaken van all-inclusive hotels, waar alle voorzieningen, inclusief consumpties, bij de prijs zijn inbegrepen. Deze kunt u ook in onze aanbiedingen vinden!
last minute Turkije »

Last minute vakanties zowel binnen als buiten Europa

Binnen Europa biedt VX.nl een last minute vakantie aan naar o.a. Spanje, Portugal, Turkije, Griekenland, Italië, Cyprus en Egypte. Buiten Europa hebben ze lastminute aanbiedingen naar o.a. Barbados, Brazilië, Mexico, Trinidad en Cuba, maar ook naar Indonesië, Maleisie, Thailand of Sri Lanka. VX.nl biedt regelmatig nieuwe last minute naar vele zonbestemmingen.

Groot en actueel aanbod last minutes beschikbaar

De aanbiedingen worden geselecteerd uit een groot aanbod vakanties die op korte termijn nog beschikbaar zijn. Maar reageer snel, want bij last minute geldt dat het aantal beschikbare plaatsen vaak beperkt is. Heeft u nog even de tijd, dan kunt u ook onder de zonvakanties, autovakanties en stedenreizen diverse vakantie aanbiedingen vinden.

Complete en elke dag altijd actuele, goede en voordelige aanbiedingen

De aanbiedingen op VX.nl zijn erg veelzijdig. Wilt u snel vertrekken, maar wel graag alles geregeld hebben, kiest u dan voor één van de goedkope pakketreizen. Hierbij boekt u in één keer uw vliegreis, accommodatie, transfer en eventueel vervoer en hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Het aanbod van vliegreizen en complete vakanties verandert voortdurend dus wees er snel bij. En waar u ook voor kiest, VX.nl regelt het allemaal!

meer informatie