U bevindt zich hier: Campings & Stacaravans ACSI Kampeerreizen SiciliŽ, Sardinie & Corsica  
 ACSI KAMPEERREIZEN
Reissoorten
SiciliŽ, Sardinie & Corsica
 CAMPINGS & STACARAVANS
ACSI Kampeerreizen
Ecamp
Go4Holiday
Homair
Hoogenboom Vakantieparken
Pharos Reizen van ANWB
Roan campingvakanties
Suncamp holidays
Tentholidays
Vacansoleil

SICILIň

Klassieke Reis - Zwaarte Zeer inspannend - 28 dgn

Sicilië

Sicilië ligt net wat te ver weg voor het massatoerisme. Ideaal dus voor een caravanner of camperaar. In alle rust kunt u genieten van al het moois wat dit zonnige eiland te bieden heeft. Sicilië is een smeltkroes van culturen, een betoverende mix van antieke schoonheid en hedendaagse gezelligheid. De charme van uw bezoek ligt in de weidse vergezichten, weelderige begroeiing, gemoedelijke steden en indrukwekkende tempels. Wist u dat de mooiste en meest complete Griekse tempels hier te vinden zijn? En dat is nog niet alles want Sicilië herbergt een schat aan overblijfselen uit de oudheid. En dan hebben we het nog niet over de Etna, een natuurfenomeen van de eerste orde...

meer informatie


 

Klassieke Reis - Zwaarte Inspannend - 20 dagen

Sardinië

Met een oppervlakte van iets meer dan 24.000 km2 is Sardinië, na Sicilië, het grootste eiland in de Middellandse Zee. Sardinië is het eiland met de mooie kusten en stranden. Het eiland met bijzondere bergdorpjes, waar iedereen geniet van een goed glas wijn met verse vis. Genieten in optima forma. We bezoeken verschillende campings, zodat u het hele eiland kunt ontdekken. Van Capo d’Orso tot Alghero en van Torre Grande tot Villasimius. Van cultuur tot natuur en van zon, zee en strand tot oude Sardijnse tradities.

meer informatie
 

Light Reis - Zwaarte Inspannend - 18 dagen

Corsica
Het Franse Corsica is een eiland, dus we steken eerst vanaf Livorno met de ferry over naar Bastia. We strijken neer in Porto Vecchio met z’n prachtige zandstranden en het Bavella-massief. Bijzonder is Bonifacio, een hoog op de rotsen gebouwde vestingstad, met in het lagere gedeelte de boulevard vol terrassen met zicht op de haven. Tijdens deze reis zult u overigens ontdekken dat Corsica bergen heeft, zeker als u het binnenland in trekt of onze excursie naar de rode Calanche-kliffen maakt. Dat Napoleon hier, in Ajaccio, is geboren, zal u zeker ook niet ontgaan. Uiteraard is er volop gelegenheid te ontspannen aan een van de vele baaien of op een gezellig terras in Calvi.

meer informatie