U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Lacasita  
 VAKANTIEHUIZEN
Agence Belle France
All in Portugal
Basic Travel
Belvilla
Bonvacance
Center Parcs
Comfortvilla
Cuendet
Dansommer
France Individuelle
Happy Home
Heeftualgeboekt
Hoogenboom Vakantieparken
Lacasita
Landal GreenParks
Lastminutevakanties.eu
Novasol
Roompot Vakanties
Topic Travel
VacancesProvence
Vakantiekoorts.nl
Villagrande

LACASITA
  

Traditioneel Spaanse Finca’s met luxe bungalows vlakbij Malaga.
Privé-zwembaden bieden de nodige verkoeling in het mediterrane klimaat.
Privacy, rust, ruimte en comfort zijn de sleutelwoorden.
Het strand, golfbanen en het vliegveld zijn binnen handbereik.
Wie afwisseling zoekt van zijn druk bestaan zal het bij Lacasita naar zijn zin hebben.


 

Glooiende heuvels met olijfbomen en verspreid liggende Spaanse huisjes. Een koele slok wijn op een overschaduwd terras. Een ademloos mooie omgeving met Moorse overblijfselen die tot de verbeelding spreken. Vogels die de zinderend blauwe lucht doorklieven boven bomen met vers fruit dat voor het grijpen hangt. Of liever een duik in het verfrissende zwembad na een tocht te paard door een beschermd natuurgebied of na een sportieve dag op een van de vele golfbanen?
Kiezen voor rust of activiteit op ieder moment in ieder seizoen. Lijkt dit een vakantiedroom? Bij La Casita Vakantiehuizen wordt het werkelijkheid!


 

Los Olivos

De villa’s van Los Olivos liggen in het door UNESCO beschermde natuurgebied Sierra de las Nieves op 45 km ten noord-westen van vliegveld Malaga en het strand.
De opzet is uniek. Je zou denken aan een vakantieparkje, maar dit zijn echt drie volledig zelfstandige villa’s met ieder zijn eigen zwembad! Met een onderlinge afstand van slechts 100 meter heeft elke villa volledige privacy. Bent u met meerdere gezinnen, dan is de afstand ideaal!
Een ritje met de auto naar het befaamde witte dorp Alozaina voor de boodschappen duurt ongeveer 5 minuten. De mondaine badplaats Marbella ligt 40 km van hier.

meer informatie


 

Finca Rio Grande

Op een unieke locatie langs de rivier de Rio Grande ligt deze finca op 45 km ten noord-westen van Malaga. De rivier ontspringt uit een bron zodat hij het hele jaar is voorzien van water. Hier, in het rustige achterland van de Costa del Sol, lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan.
Het dichtstbijzijnde dorp, Alozaina, ligt op 5 minuten rijden van hier. Het is één van de beroemde witte dorpen van Andalusië. Het vliegveld van Malaga, de mondaine badplaats Marbella en het strand liggen op ongeveer 45 minuten rijden.

meer informatie


 

Villa Dionysus

De majestueuze villa Dionysus ligt in een landelijke omgeving bij het dorp Alhaurín el Grande op ongeveer 30 minuten ten westen van vliegveld Malaga en het strand. Een ritje naar het dorp duurt ongeveer 10 minuten.
Dit is een huis voor de ware zonaanbidder die gesteld is op rust en privacy: modern, comfortabel en van alle gemakken voorzien. De ruim aangelegde tuin ligt op het zuiden en bestaat voor een groot gedeelte uit gras, een bijzonderheid in het warme zuid Spaanse klimaat. Binnen vind je de luxe koelte van airconditioning. Het terras rond het zwembad heeft een wijds uitzicht over de vallei en de heuvels in de omgeving. Er zijn geen directe buren. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken op het gras aan de voorzijde dat bijna de afmeting heeft van een heus voetbalveld!

meer informatie