U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Basic Travel Vakantiehuizen Duitsland  
 BASIC TRAVEL
Vakantiehuizen Belgie
Vakantiehuizen Frankrijk
Vakantiehuizen Duitsland
 VAKANTIEHUIZEN
Agence Belle France
All in Portugal
Basic Travel
Belvilla
Bonvacance
Center Parcs
Comfortvilla
Cuendet
Dansommer
France Individuelle
Happy Home
Heeftualgeboekt
Hoogenboom Vakantieparken
Lacasita
Landal GreenParks
Lastminutevakanties.eu
Novasol
Roompot Vakanties
Topic Travel
VacancesProvence
Vakantiekoorts.nl
Villagrande

VAKANTIEHUIZEN DUITSLAND
   

Vakantiehuizen Duitsland

Voor vakantiehuizen in Duitsland hoeft u niet verder te zoeken. U bent bij Basic Travel aan het goede adres. Wij hebben de ideale vakantiehuizen in Duitsland voor u. Lekker wandelen en fietsen in de groene omgeving. Vakantiehuizen in Duitsland vindt u zeker bij Basic Travel. De prijzen liggen relatief vrij laag. Vakantiehuizen in Duitsland vindt u in het voor en naseizoen voor heel prettige prijzen bij Basic Travel.


Ferienwohnpark Silbersee

Ferienwohnpark Silbersee, bij de plaats Frielendorf, ligt tussen de bossen en korenvelden van het Kurhessische Bergland. Het is een uitstekende plaats om lekker tot rust te komen. Wilt u uitstapjes maken, dan kan dat naar o.a de metropool Frankfurt of de gezellige stadjes Fritzlar en Homberg. Het vakantiepark ligt aan de zuidoever van de Silbersee (schoon water!). Het meer is uitermate geschikt om in te zwemmen en te vissen (met visakte). Aan de oever is een grote zonneweide. Het park is ruim opgezet en daardoor een ideaal oord voor liefhebbers van natuur, rust en water. Ook 's winters is het hier aantrekkelijk daar er aan verscheidene soorten wintersport gedaan kan worden. Op aanvraag kan het Ferienwohnpark Silbersee zorgen voor verpleging aan hulpbehoevenden in de vakantiewoning, indien noodzakelijk zelfs 24 uur per dag.

meer informatie 

Ferienpark Ronshausen

Op de grens van de streken Thüringer Wald en Hessen, aan de rand van het recreatieoord Machtlos, ligt het vakantiepark Ronshausen. Machtlos ligt in de gemeente Ronshausen, ca 30 km ten westen van Eisenach. Het park ligt op een heuvel, dicht bij het Richelsdorfer Gebirge en het Seulingerwald, waar u prachtige wandelingen kunt maken. Het Thüringer Wald wordt gekenmerkt door een idyllisch heuvellandschap met smalle dalen, veel ouderwetse dorpjes en industriestadjes, mooie bossen, weilanden en boomgaarden. De stad Eisenach, waar u het geboortehuis van de beroemde componist Bach, het schitterende 11e eeuwse slot Wartburg met Luthers werkkamer, diverse musea en enkele prachtige grote pleinen kunt bezichtigen, is een bezoek meer dan waard. Wat verder gelegen, maar ook de moeite waard zijn Bad Wildungen, een kuuroord met geneeskrachtige bronnen, en Waldeck met haar burcht en het mooie stuwmeer.

meer informatie


 

Feriendorf am Waldsee

Aan de rand van de universiteits- en vroegere mijnstad Clausthal-Zellerfeld, aan de oever van een klein meer, ligt Ferienpark Am Waldsee. U bevindt zich hier middenin de prachtige Harz, bekend om het Harzgebergte met toppen van meer dan 1000 m hoog. 's Winters kunt u hier skiën en langlaufen, maar ook 's zomers komt iedereen aan zijn trekken. In deze bosrijke en bergachtige streek kunt u schitterende wandelingen en (fiets-)tochten maken, bijv. langs de diverse meertjes in de bergen. Eén van de mooiste plaatsen in deze streek is Goslar, waar u nog vele historische gebouwen aantreft. Op één van deze gebouwen toont een klok op bepaalde tijden scènes uit de mijnbouwgeschiedenis van de stad. Verder kunt u een bezoek brengen aan de stad Wernigerode met haar vele 14e eeuwse vakwerkhuizen en aan Bad Harzburg met haar kuuroord.

meer informatie


 

Ferienpark Tennenbronn

Vanwege de centrale ligging in het Zwarte Woud, biedt Ferienpark Tennenbronn u de mogelijkheid niet alleen de Duitse wouden, maar ook de Elzas in Frankrijk en de waterval van Schaffhausen in Zwitserland te bezoeken. U vindt hier uitgelezen mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het park ligt op de zuidelijke, en dus zonnige, kant van een 800 m hoog heuvelplateau, 2 km buiten het centrum van het dorp Tennenbronn.

meer informatie


 
 

Het gehele aanbod van vakantiewoningen in Duitsland