U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Novasol Kroatie  
 NOVASOL
Frankrijk
Italie
Kroatie
 VAKANTIEHUIZEN
Agence Belle France
All in Portugal
Basic Travel
Belvilla
Bonvacance
Center Parcs
Comfortvilla
Cuendet
Dansommer
France Individuelle
Happy Home
Heeftualgeboekt
Hoogenboom Vakantieparken
Lacasita
Landal GreenParks
Lastminutevakanties.eu
Novasol
Roompot Vakanties
Topic Travel
VacancesProvence
Vakantiekoorts.nl
Villagrande

KROATIE
 Vakantie in een vakantiehuis in DalmatiŽ

Een prachtig en natuurrijk gebied als Dalmatië vindt u nergens in Europa. Hier heeft de combinatie van de Adria en de Middellandse Zee voor een waar toeristisch paradijs gezorgd. Dalmatië heeft een kust met heerlijke stranden. De schoonheid van de natuur en de rijkheid aan geschiedenis staan in Dalmatië centraal.

In de schilderachtige plaatsjes langs de kust en in de drukke steden beleeft u de geschiedenis en romantiek van de oude Kroatische tijd. Rust en stilte en het bruisende nachtleven wisselen elkaar af. Er zijn ook talrijke recreatiemogelijkheden zoals tennis, fietsen, zeilen, duiken, raften, paragliding en nog veel meer. De vele baaien met de natuurlijke stranden en het heldere water zorgen voor een heerlijke vakantie met veel rust maar indien u wenst ook veel activiteit.

huizen zoeken


Vakantie in een vakantiehuis in IstriŽ

Istrië is het gedeelte van Kroatië dat het meest ingespeeld is op het toerisme. Als grootste schiereiland aan de Adriatische kust beschikt Istrië over het met bos bedekte Ucka gebergte (de hoogste top is 1396m.), bergen, dalen en kleine stadjes en een prachtig landschap, vergelijkbaar met Toscane en de Provence.

In Istrië vindt u olijfbomen, vijgen, amandelen en druiven in de talloze vruchtbare dalen. U treft onder meer nog het Ucka gebergte, kleine beekjes met romantische watervallen, bruggen en heuvels. In de dorpjes vindt u wijnkelders waar u zeker zult genieten van de heerlijke wijnsoorten. Daarnaast mag u ook de culinaire hoogstandjes van deze streek niet missen. De witte truffel van deze streek is wereldberoemd. Dans mee met de traditionele dans ‘Balun’ op de volks- en kerkfeesten. Hier worden de oeroude instrumenten Rozenice, Mih en Dupilce nog gebruikt.

huizen zoeken


Vakantie in een vakantiehuis aan de Kvarner baai

Met bergen, eilanden, het kustlandschap en niet in de laatste plaats de vele nationale parken en natuurgebieden presenteert de Kvarner baai zich. Deze interessante vakantieregio is een bezoek meer dan waard.
Een mild klimaat, verwennerij door de zon, rustig eilandleven, prachtige bezienswaardige historische steden, mediterrane lekkernijen en de bergen en nationale parken voor de wandelliefhebbers: het zijn de hoogtepunten van een vakantie in de Kvarner baai.

huizen zoeken