U bevindt zich hier: Reizen op maat Argentinieonline.nl  
 REIZEN OP MAAT
Argentinieonline.nl
Australieonline.nl
Balionline
Belizeonline.nl
Boliviaonline.nl
Brazilieonline.nl
Cambodjaonline.eu
Chinaonline.nl
Costaricaonline.nl
Cubaonline.nl
Indiaonline.nl
Indonesieonline.nl
Keniaonline
Laosonline.nl
Maleisieonline.nl
Marokkoonline.nl
Mexicoonline.nl
Namibieonline.nl
Nepalonline.nl
Nieuwzeelandonline.nl
Peruonline.nl
Srilankaonline.nl
Thailandonline.nl
Vietnamonline.nl
Zuidafrikaonline.nl

ARGENTINIEONLINE.NL
 
Bouw je eigen reis op argentinieonline.nl


 

Reis door Argentinië en Chili op je eigen manier

Wie naar Chili en Argentinië reist, kan wegdromen tussen bergen en valleien, ziet walvissen en watervallen, hoort de tango weerklinken in Buenos Aires en ijs afbreken van de gletsjers in Patagonië. Je drinkt Argentijnse en Chileense wijn onder de sterren en eet de grootste steaks van je leven. Je ziet nu zelf waar de wereld eindigt en de Zuidpool begint.

Verblijven doe je op een reis met Argentinië online op leuke plekjes; een wijnbodega, een estancia waar gaucho's leven, een hotel met uitzicht op migrerende walvissen voor de kust of een berghut tussen de gletsjers. Vliegen wissel je af met bus- en bootreizen en je dagen zijn afwisselend actief en ontspannen. We regelen een stadsrit naar de wijk waar Maradona opgroeide, een wandeltocht tussen ruige bergtoppen en diepblauwe meren, een boottocht tussen gigantische ijsschotsen door of een close-up ontmoeting met een familie pinguïns.


 
Argentinie online


Het Chili en ArgentiniŽ reis programma

Op de site staan Argentinie bouwstenen en Chili bouwstenen, waarmee je je eigen Argentinië/ Chili reis samenstelt. Ze zijn gemaakt door een team van Argentinië/ Chili specialisten. Zij hebben veel reiservaring, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort.

In Argentinië reis je over het algemeen met het vliegtuig omdat de afstanden groot zijn. Daarnaast zijn er ook genoeg mogelijkheden om verschillende plaatsen met de nachtbus, bus of boot te combineren. En op een aantal plaatsen in Argentinië kun je zelf op pad met een huurauto. Argentinieonli geeft je graag advies over waar je het beste welk vervoersmiddel in kan zetten.

Naast bouwstenen heeft Argentinieonline een aantal individuele Argentinië en Chili rondreizen. De rondreizen hebben hetzelfde karakter als de bouwstenen en segmenten, maar zijn alvast in de juiste volgorde gezet.
 
  

Reisgids Wereldwijzer Argentinië | Elmar

Argentinië, het land van de Andes, de tango en de gaucho’s kent een grote variatie aan landschappen en klimaten. Zo zijn er in het noordoosten de watervallen van Iguazú, omringd door enorme subtropische bossen. In
het zuiden van Patagonië vind je imponerende gletsjers en in het noordwesten zijn nationale parken waar je miljoenen jaren in de tijd terugkijkt. Bij het schiereiland Valdés aan de Patagonische kust word je door walvissen en pinguïns verwelkomd. Maar je kunt ook genieten van de koloniale en indiaanse cultuur in het noordwesten. Of van het bruisende leven in de hoofdstad Buenos Aires. Argentinië is verrassend en veelzijdig. Deze wereldwijzer brengt je naar de mooiste gebieden, steden en dorpen. Aangevuld met vele tips en anekdotes.

Auteur Patrick van der Doef weet zijn liefde voor het land op overtuigende wijze over te brengen. En hij doet dat op een leuke, persoonlijke en enthousiaste manier.
[St. bibliotheek Dienst]

Patrick van der Doef kent Argentinie beter dan zijn eigen Nederland. Elk jaar brengt hij er een aantal weken door en maakte er een geweldig reishandboek over, vol prachtige tips en achtergrondinformatie.
[Nouveau]ArgentiniŽ Reisforum

Op het Argentinië Reisforum vind je alle informatie m.b.t. o.a. vakantie in Argentinië, wonen en werken in Argentinië en ervaringen van andere reizigers. Kun je iets niet vinden? Stel dan je vraag op het Argentinië Forum waar andere reizigers je verder helpen.