U bevindt zich hier: Reizen op maat Brazilieonline.nl  
 REIZEN OP MAAT
Argentinieonline.nl
Australieonline.nl
Balionline
Belizeonline.nl
Boliviaonline.nl
Brazilieonline.nl
Cambodjaonline.eu
Chinaonline.nl
Costaricaonline.nl
Cubaonline.nl
Indiaonline.nl
Indonesieonline.nl
Keniaonline
Laosonline.nl
Maleisieonline.nl
Marokkoonline.nl
Mexicoonline.nl
Namibieonline.nl
Nepalonline.nl
Nieuwzeelandonline.nl
Peruonline.nl
Srilankaonline.nl
Thailandonline.nl
Vietnamonline.nl
Zuidafrikaonline.nl

BRAZILIEONLINE.NL
 
Bouw je eigen reis op brazilieonline.nl


 

Reizen door Brazilië op je eigen manier

Op je Brazilië reis kun je relaxen op een palmenstrand, slenteren over de hobbelige keien van koloniale stadjes en te voet en per boot door de tropische Amazone en de Pantanal moerassen. Ook Iguacu en Salvador kunnen in het programma worden opgenomen.

Brazilië staat voor stranden met klinkende namen als Copacabana en Ipanema en voor kilometers lange palmenstranden in het tropische noorden. Het is de bruisende stad Rio de Janeiro, maar óók het ongerepte regenwoud, barokke kerken vol goud en arme favela's op de berghellingen. Het land staat voor zwoele sambaklanken, voor opzwepend carnaval en natuurlijk voor voetbal, dé nationale passie.

Op onze Brazilië reizen is het verblijf gevarieerd: je slaapt in een comfortabel Copacabana hotel, een jungle lodge of een typische fazenda (farm), maar ook in gezellige pousada's of in een beach bungalow met zwembad. En dan natuurlijk de straat op en je onderdompelen in die vrolijke, Braziliaanse manier van leven....


 
 
Brazilie online


 

Op de site staan bouwstenen waarmee je je eigen Brazilië reis samenstelt. Ze zijn gemaakt door een team van Brazilië specialisten. Zij hebben veel reiservaring, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort.

Brazilië is het grootste land van Zuid Amerika en heeft vele hoogtepunten. Er zijn vele combinaties mogelijk en de grote afstanden leg je veelal per binnenlandse vlucht af. Elke keer dat je het vliegtuig uitstapt, waan je je weer in een ander Brazilië.

Naast bouwstenen zin er een aantal individuele Brazilië rondreizen. De rondreizen hebben hetzelfde karakter als de bouwstenen en segmenten, maar zijn alvast in de juiste volgorde gezet.


 

BraziliŽ rondreis 1

Langs highlights naar je hangmat - 16 dagen

Je ziet: Rio de Janeiro - Iguaçu watervallen - Amazone - Salvador - Itacimirim


Reisduur: 16 dagen/15 nachten
Reissom: € 1625,- p.p. bij 2 personen (inclusief 4 binnenlandse vluchten)

Alle highlights van Brazilië maar wel op een leuke manier en heel betaalbaar: in sfeervolle hotelletjes en pousada's in de sfeer van het land. En met jungletochten in de Amazone, een zeiltocht voor de kust van Rio en relaxen aan de tropische palmenstranden van de noordelijke deelstaat Bahia. De rondreis is compact maar heel compleet en voert je van Rio via de watervallen van Foz de Iguaçu, naar de machtige Amazone. Je sluit af met de stad Salvador en strand omgeving.
Niet alles is vol gepland, zodat je ook af en toe je dagen zelf invulling kunt geven: lekker slenteren langs de Copacabana, in een hangmat in een jungle lodge of aan het strand, dat is het Brazilië gevoel.
Klik hier voor het dag-tot-dag programma van deze Brazilie rondreis: 'Langs highlights naar je hangmat'.


 

BraziliŽ rondreis 2

Alle tijd voor Zuid-Brazilië - 17 dagen

Je ziet: Iguaçu watervallen - Curitiba - Sao Paulo - Paraty - Ilha Grande - Rio de Janeiro


Reisduur: 17 dagen/16 nachten
Reissom: € 1158,- p.p. bij 2 personen (inclusief 1 binnenlandse vlucht)

Dit is een heel complete rondreis door het zuiden van Brazilië. In drie weken tijd heb je alle tijd om de hoogtepunten van dit gedeelte van Brazilië te zien. De Iguacu watervallen vormen een spetterend begin. Deze rondreis heeft als enige reis een treinrit op het programma staan. Je slingert door de bergen, langs diepe kloven en over ontelbare bruggen. Met uitstekend openbaar vervoer reis je naar de wereldstad Sao Paulo en vervolgens langs de groene kust van het zuiden met een verblijf in een koloniaal stadje en op een relaxed tropisch eiland. De reis eindigt in het bruisende Rio de Janeiro waar je de kans hebt om oog in oog te staan met het christusbeeld of met een cocktail op het Copacabana strand te liggen.
Klik hier voor het gedetailleerde reisprogramma van deze Brazilië rondreis 'Alle tijd voor Zuid-Brazilië'.


 

BraziliŽ rondreis 3

Stad, Strand en Samba - 14 dagen

Je ziet: Rio de Janeiro - Paraty - Salvador - Itacimirim


Reisduur: 14 dagen /13 nachten
Reissom: € 1139,- p.p. bij 2 personen (inclusief 1 binnenlandse vlucht)

Deze rondreis combineert bruisende steden met lekker luieren in je strandstoel met een cocktail in je hand. Vanaf de suikerbroodberg heb je een indrukwekkend uitzicht over Rio de Janeiro. Je reist over land naar het koloniale dorpje Paraty. Hier zeil je naar kleine stranden en idyllische baaien. In en rond Salvador beleef je een heel ander Brazilië: Portugese koloniale invloeden vermengen zich met heerlijk eten, een relaxed levensritme en de opzwepende samba muziek van de vroegere Afrikaanse slaven. Laat je heupen los gaan en swingen maar. Je rondreis eindigt op een rustig strand op een uur rijden ten noorden van Salvador. Je hoeft niks, maar wellicht heb je zin om walvissen of schildpadden te spotten, het kan hier allemaal. Klik hier voor het dag-tot-dag programma van deze Brazilië rondreis 'Stad, Strand en Samba'.


 

BraziliŽ rondreis 4

Go Brasil - 22 dagen

Je ziet: Rio - Paraty - Sao Paulo - Iguaçu watervallen - Brasilia - Amazone - Salvador - Tinharé eiland.


Reisduur: 22 dagen/21 nachten
Reissom: € 2258,- p.p. bij 2 personen (inclusief 4 binnenlandse vluchten)

Go Brasil! Dat is ook precies wat je op deze rondreis doet. Je ziet de 'must do's' van Brazilië en verblijft in leuke pousada's in de sfeer van het land. Bovendien heeft de rondreis ook jungletochten in de Amazone en een zeiltocht voor de kust van Rio de Janeiro.
Ten opzichte van de rondreis 'Langs highlights naar je hangmat' zijn je accommodaties net een tikkie comfortabeler. Daarnaast ga je na Rio zuidwaarts langs de kust naar het koloniale Paraty. We brengen je naar de machtige Iguaçu watervallen, bezoek je de moderne hoofdstad Brasilia en trek je diep de Amazone in naar een eco-lodge. Je vliegt naar Salvador de Bahia met zijn swingende koloniale binnenstad en tenslotte verblijf je bij deze rondreis op het relaxte tropische palmeiland Tinharé, een prima afsluiting van je rondreis. Go Brasil, wat let je? Klik hier voor het dag tot dag programma van deze Brazilië rondreis Go Brasil.


 

BraziliŽ rondreis 5

Brasil, the nature trail - 25 dagen

Je ziet: Rio - Ilha Grande - Paraty - Sao Paulo - Iguaçu watervallen - Amazone - Salvador - Lencois - Tinharé eiland.


Reisduur: 25 dagen/24 nachten
Reissom: € 2510,- p.p. bij 2 personen (inclusief 4 vluchten)

Ten opzichte van onze andere reizen door Brazilië legt deze reis veel nadruk op natuur: je combineert de hoogtepunten van Zuid naar Noord met activiteiten in de buitenlucht. Zo reis je van Rio de Janeiro over land naar Sao Paulo. Onderweg bezoek je Ilha Grande en Paraty waar je kunt wandelen, paardrijden, kajakken en snorkelen. Je vaart in een jet-boat tot vlak onder de Iguaçu watervallen. Vervolgens vlieg je naar de Amazone en maak je wandeltochten in de jungle, maar ook ga je het tafelbergengebied van de Chapada Diamantina in. Een betere afsluiting dan onze bounty-bestemming Tinharé is er niet. Je komt er helemaal bij van alle indrukken en activiteiten op het strand of in je hangmat. Klik hier voor het dag tot dag programma van deze Brazilië rondreis 'Brasil, the nature trail.'


 

BraziliŽ rondreis 6

Bahia beyond the beach - 15 of 21 dagen

Je ziet: Salvador - Itacimirim - Lencois - Tinharé (Verlenging mogelijk met Rio en Paraty
)

Reisduur: 15 dagen/14 nachten (of 21 dagen/20 nachten)
Reissom: € 1074,- p.p. 15 dagen
€ 1839,- p.p. 21 dagen (inclusief 1 binnenlandse vlucht)

Bahia is een tropische deelstaat in noordelijk Brazilië. Je vind er kilometers witte zandstranden, koloniale steden met Portugese kerken en huizen, tropische eilandjes, een authentiek achterland met tafelbergen en watervallen en steden met een gemengde Braziliaanse/Afrikaanse cultuur. Kortom, Bahia is een complete vakantiebestemming op zich! Omdat je geen binnenlandse vluchten nodig hebt is deze rondreis voordeliger dan rondreizen die heel Brazilië bestrijken. Toch is je Bahia trip heel compleet: cultuur in Salvador, spectaculaire natuur in het binnenland en rustige badplaatsjes langs de kust, die je individueel bezoekt. Wil je tóch Rio niet overslaan? Geen probleem: je kunt de rondreis ook een weekje verlengen met een verblijf in deze swingende metropool en Paraty. Klik hier voor het dag-tot-dag programma van deze Brazilië rondreis Bahia beyond the beach.


 

BraziliŽ rondreis 7

Als baron door Brazilië - 15 dagen

Je ziet: Rio de Janeiro - Iguaçu watervallen - Brasilia - Amazone - Salvador - Praia do Forte


Reisduur: 15 dagen/14 nachten
Reissom: € 2319,- p.p. bij 2 personen (inclusief 4 binnenlandse vluchten)

Brazilië in stijl. Een ideale reis voor wie in zo'n twee weken Brazilie doet, niet te veel in het vliegtuig wil zitten en verwend wil worden met luxe hotels op strategische plekken, zonder in te leveren op comfort. In Rio overnacht je in een hotel direct aan de beroemde Copacabana. Dan vlieg je naar de machtige Iguaçu watervallen, waar je overnacht in het beroemde koloniale hotel Cataratas (op aanvraag) naast de watervallen. Via de hoofdstad Brasilia bereik je Manaus. Hier juist geen luxe maar een jungle lodge: de Amazone beleef je niet vanuit een luxe kamer maar vanuit een kano midden in het regenwoud! Vervolgens naar Salvador waar je slaapt midden in de sfeervolle koloniale wijk Pelourinho. De laatste dagen zijn voor een luxe Eco resort, opgetrokken in Polynesische stijl, direct aan het tropische strand van Praia do Forte.
Klik hier voor het dag-tot-dag programma van deze Brazilië rondreis 'Als baron door Brazilie'


 

BraziliŽ rondreis 8

Rio, rimboe en rijden - 20 dagen

Je ziet: Rio de Janeiro- Iguaçu watervallen - Amazone - Recife en Recife - Salvador self drive


Reisduur: 20 dagen/19 nachten
Reissom: € 2348,- p.p. bij 2 personen (inclusief 5 binnenlandse vluchten)

Op deze rondreis doe je de highlights Rio, Iguaçu en Amazone aan, maar ook iets heel bijzonders: een self-drive over de mooiste kustweg van Brazilië; van Recife naar Salvador. Aan de Copacabana val je meteen al in de relaxte Rio-sfeer. Vervolgens vlieg je naar de tropische Iguaçu watervallen en daarna verblijf je in een jungle lodge in de Amazone. Dan vlieg je naar monumentaal Recife en met de kinderkop-straatjes van Olinda proef je hier de nalatenschap van de Portugese kolonisatie. Het klapstuk van je rondreis is een onvergetelijke self-drive langs vissersdorpjes, verlaten stranden en tropische steden aan de Braziliaanse noordoostkust. Je krijgt een gedetailleerde routebeschrijving mee en kunt altijd een beroep doen op assistentie van onze lokale agent. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Klik hier voor het gedetailleerde programma van deze Brazilië rondreis Rio, rimboe en rijden.


 

BraziliŽ rondreis 9

Rio varen en jungle falls - 9 dagen

Je ziet: Rio de Janeiro en de Iguaçu watervallen


Reisduur: 9 dagen/8 nachten
Reissom: € 639,- p.p. bij 2 personen

Heb je maar een week én een weekend vrij en wil je toch iets bijzonders doen in Brazilië? Indrukwekkende natuur combineren met een wereldstad die écht tot de verbeelding spreekt? Combineer dan de jungle van Iguaçu, waar de machtigste watervallen ter wereld liggen, met een swingend verblijf in Rio de Janeiro, de stad waarvan alleen de naam al magisch klinkt. Een korte trip, deze rondreis, dat wel, maar je maakt het allemaal mee: het donderende geweld van het neerstortende water in de Duivelskeel, een avontuurlijke trip door de jungle en een jet-safari tot onder de watervallen, flaneren aan de beroemde stranden van Copacabana en Ipanema en uitgaan in de swingendste stad van Zuid Amerika. En dan hebben we de baaicruise voor de kust nog niet genoemd. Klik hier voor meer informatie over deze Brazilië rondreis Rio, zeilen en jungle falls.


 

BraziliŽ rondreis 10

Best beaches of Brazil - 16 dagen

Je ziet: Natal/Pipa - Salvador - Lencois - Tinhare


Reisduur: 16 dagen/15 nachten
Reissom: € 1365,- p.p. bij 2 personen (inclusief 1 binnenlandse vlucht)

Natal ligt in het noordoosten van Brazilië. Hier begint deze rondreis langs de de mooiste stranden van Brazilië. Eerst breng je een bezoek aan Pipa, een wat kleinschaliger maar levendig strand. Na een verblijf hier vlieg je vervolgens naar de tropische staat Bahia. Je vind er kilometers witte stranden, koloniale steden met Portugese kerken en huizen, tropische eilanden en een authentiek achterland met tafelbergen en watervallen. Omdat je slechts 1 vlucht (Natal - Salvador) nodig hebt is deze reis voordeliger dan rondreizen die heel Brazilië bestrijken. Toch is deze trip heel compleet: strand bij aankomst in Natal en Pipa, cultuur in Salvador, spectaculaire natuur in het binnenland bij Lencois en stranden en rustige badplaatsjes langs de kust aan het einde. Klik hier voor meer informatie over deze Brazilië rondreis Best beaches of Brazil.


 

BraziliŽ Reisforum

Op het Brazilië Reisforum vind je alle informatie m.b.t. o.a. rondreizen in Brazilië , wonen en werken in Brazilië en ervaringen van andere reizigers. Kun je iets niet vinden? Stel dan je vraag in het Brazilië Forum waar andere reizigers je verder helpen. 

Zonvakanties aanbiedingen | Vliegtickets | Hotel aanbiedingen | Hotels Mexico | Hotels Portugal | Hotels Turkije | Hotels Italie | Hotels Frankrijk | Hotels Cyprus| Hotels Spanje | Vakantie Tunesie | Vakantie Griekenland | Vakantie Kroatie | Canarische eilanden |Malta| Kreta | Rhodos | Corfu| Jamaica | Malediven | Marokko | Nederlandse Antillen | Sri Lanka | Trinidad en Tobago | Cuba | Emiraten | Israel | Dom. Republiek | Kaap Verdie | Cruises | Sitemap