U bevindt zich hier: Reizen op maat Cubaonline.nl  
 REIZEN OP MAAT
Argentinieonline.nl
Australieonline.nl
Balionline
Belizeonline.nl
Boliviaonline.nl
Brazilieonline.nl
Cambodjaonline.eu
Chinaonline.nl
Costaricaonline.nl
Cubaonline.nl
Indiaonline.nl
Indonesieonline.nl
Keniaonline
Laosonline.nl
Maleisieonline.nl
Marokkoonline.nl
Mexicoonline.nl
Namibieonline.nl
Nepalonline.nl
Nieuwzeelandonline.nl
Peruonline.nl
Srilankaonline.nl
Thailandonline.nl
Vietnamonline.nl
Zuidafrikaonline.nl

CUBAONLINE.NL
 
Bouw je eigen reis op cubaonline.nl


 

Reis door Cuba op je eigen manier

Cuba, tropisch eiland in de Caribische zee op de grens van een nieuwe tijd. Met Cuba online reis je ook achter de stranden, het binnenland in naar verstilde dorpjes in tabaksvelden, de heuvels in en naar suikerrietplantages waar de tijd heeft stil gestaan. Je slaapt in een koloniaal hotel of informele bed-and-breakfast, dan weer op een ranch, in een voormalig fort of een bungalow op het strand. We voeren je langs de billboards van Che Guevara en kennen de plekjes waar je Cuba 'voelt'.

Cuba's cocktail van koloniale steden, zwoele muziek, sigaren, oldtimer auto’s en witte stranden smaakt al jaren heerlijk omdat Castro, nu tachtig jaar, met zijn bewind modernisering tegenhoudt. Zijn broer, Raul Castro, heeft inmiddels de macht overgenomen. Als hij er niet meer is, zal Cuba snel veranderen, zo wordt gedacht. Nú gaan dus. Als hij er niet meer is, zal Cuba snel veranderen, zo wordt gedacht. Nú gaan dus


 
Cuba online


 

Op de site staan bouwstenen, waarmee je je eigen Cuba reis samenstelt. Ze zijn gemaakt door een team van Cuba specialisten. Zij hebben veel reiservaring, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort.

De bouwstenen en rondreizen zijn gebaseerd op vervoer per huurauto, een comfortabele manier om Cuba te zien. Het type huurauto kies je uiteraard zelf. Rijden op Cuba gaat prima, maar het is wel zaak om goed op te letten op wat er allemaal op de weg loopt. Wie echt niet wil rijden kan bij Cuba online ook een reis samenstellen waarbij je met de lijnbus door Cuba reist.

Naast bouwstenen zijn er een aantal individuele Cuba rondreizen. De prijzen zijn prettig laag omdat je niet voor winkels en brochures hoeft te betalen.


Cuba rondreis

A Taste of Cuba

Je ziet: Havana - tabaksdorpje Viñales - monument van Ché Guevara- pastelkleurig Trinidad
Reisduur: 9 dagen, 8 nachten
Reissom: € 525,- (bij min. 2 personen)
Autohuur: 6 dagen medium categorie huurauto met a/c.

Cuba is zelfs voor een doorgewinterde reiziger verrassend. Sigaren en oldtimer auto's verwacht je er wel, maar niemand denkt bij Cuba aan het spectaculaire karstbergengebied in de tabaksprovincie Piñar del Rio, de intense kleuren van het Heritage stadje Trinidad tegen een achtergrond van blauwe lucht en groene bergen, of de knarsende marsmuziek bij het enorme standbeeld van volksheld Che Guevara.

Cuba is een groot eiland, wie kort op reis wil en een indruk wil opdoen van het binnenland, combineert tijdens deze negendaagse reis Havana met de tabaksprovincie Piñar en de koloniale stadjes Santa Clara en Trinidad. Deze Cuba rondreis is uiteraard te verlengen met strandverblijf.
 

Cuba rondreis 2

Cuba on the move

Je ziet: Havana - mausoleum Ché Guevara- pastelkleurig Trinidad - koffieplantages - koraalstrand - tabaksdorpje Viñales
Reisduur: 14 dagen, 13 nachten
Reissom: € 810,- (bij min. 2 personen)
Autohuur: 10 dagen medium categorie huurauto met a/c

Wat is er heerlijker dan een interessante Cuba rondreis te maken die doordringt tot de afgelegen binnenlanden van het eiland en waarbij je ook tijd hebt om relaxen aan het strand? Onderweg zie je wondermooie valleien en verstilde koloniale stadjes en je trekt er op uit in de tabaksvelden, te paard of te voet. Dan volgen een aantal dagen helemaal niets doen op Maria la Gorda waar de stranden helderwit zijn en de zee azuurblauw.
 

Cuba rondreis 3

Op het ritme van de rumba

Je ziet: Havana - tabaksdorpje Viñales - monument Ché Guevara - pastelkleurig Trinidad - muziekstad Santiago
Reisduur: 13 dagen, 12 nachten
Reissom: route A: € 749,- (bij min. 2 personen)
route B: € 849,- (bij min. 2 personen)
Autohuur: 9 medium categorie huurauto met a/c.

Je hebt twee weken tot je beschikking en je wilt Cuba van oost naar west zien. Het is geen enkel probleem om deze tijd in te vullen. Slenter door de straten van het nostalgische Havana, rijd te paard door de groene tabaksvelden waar de beroemde Cubaanse sigaren geteeld worden en swing in de muziekstad Santiago op de muziek van een exotisch salsabandje.

Deze rondreis biedt een leuke mix van het culturele Cuba met koloniale stadjes en natuur waar je prachtig doorheen kan wandelen en paardrijden. 

Cuba rondreis 4

Cuba per bus

Je ziet: Havana - tabaksdorpje Viñales - Cienfuegos - pastelkleurig Trinidad - Camaguey - muziekstad Santiago- wit zandstrand
Reisduur: 20 dagen, 19 nachten
Reissom: € 765,- (bij min. 2 personen)
Autohuur: Geen.

Je reist per lijnbus Dit is onze enige individuele rondreis per openbaar vervoer. Je reist met lijndienstbussen van plaats naar plaats. Deze interstedelijke bussen zijn heel comfortabel met verstelbare zitplaatsen en airco. Gezien de voorwaarden van de busmaatschappij kan Cuba online de busplaatsen niet reserveren. Dit dien je zelf te doen, bijvoorbeeld op www.viazul.com of ter plaatse.

Je reis begint in de hoofdstad Havana en brengt je langs alle highlights in het binnenland naar Santiago de Cuba in het oosten. Natuurlijk eindigt je reis op een idyllisch palmenstrand aan de Caribische zee.


 

Cuba rondreis 5

La Isla Bonita

Je ziet: Havana - tabaksdorpje Viñales - koffievelden - mausoleum Ché Guevara - pastelkleurig Trinidad - rancho's van Camaguey - muziekstad Santiago- tropisch Baracoa - relaxstrand

Reisduur: 20 dagen, 19 nachten
Reissom: route A: € 1215,- (bij min. 2 personen)
route B: € 1529,- (bij min. 2 personen)
Autohuur: 13 dagen medium categorie huurauto met a/c.

Als je drie weken op Cuba verblijft dan kun je alle bijzondere plekjes bezoeken en daar ook echt even 'zijn'. Verblijf in het authentieke Viñales en ga wandelen of paardrijden door de tabaksvelden die worden omgeven door mystieke karstbergen. Snuif het landelijke sfeertje op van las Terrazas waar de voormalige koffie estates er nu verlaten bij liggen. Bezoek de ongerepte oostkust waar je met je gids wandelt in een van 's werelds best beschermde natuurparken en geef je tot slot over aan het onbekommerd relaxen aan een stil zuidstrand.

Dit is reizen en vakantie in balans. 

Cuba rondreis 6

Het andere Cuba

Je ziet: Havana - tabaksdorpje Viñales - pastelkleurig Cienfuegos en Trinidad - Sierra Maestra gebergte - muziekstad Santiago - tropisch Baracoa - koraalstrand Santa Lucia - monument Ché Guevara

Reisduur: 21 dagen, 20 nachten
Reissom: € 1255,- (bij min. 2 personen)
Autohuur: 18 dagen medium categorie huurauto met a/c

Het achterland van Cuba met koffie- en tabaksplantages, suikerrietvelden, tropische bossen en rivieren nodigt uit om er flink op uit te trekken en door te dringen tot in de natuur en de afgelegen dorpen. Op deze complete Cuba reis heb je ultieme vrijheid. Bijna drie weken heb je je eigen huurauto waarmee je tochten maakt naar tabaksvelden en het Sierra Maestra gebergte en je kunt zwemmen bij een waterval in de jungle. Zoek dolfijnen vanuit je hotelkamer aan zee of ga snorkelen/duiken tussen de koralen. Onderweg geniet je van mooie stranden en lekkere zwembaden op sfeervolle locaties. Deze sportieve reis voor reizigers die onafhankelijk willen zijn, combineert cultuur, natuur en actief buiten zijn, maar er is ook tijd voor lekker chillen.
 

Cuba Reisforum

Op het Cuba Reisforum vind je alle informatie m.b.t. o.a. rondreizen in Cuba, wonen en werken in Cuba en ervaringen van andere reizigers. Kun je iets niet vinden? Stel dan je vraag op het Cuba Forum waar andere reizigers je verder helpen. 

Zonvakanties aanbiedingen | Vliegtickets | Hotel aanbiedingen | Hotels Mexico | Hotels Portugal | Hotels Turkije | Hotels Italie | Hotels Frankrijk | Hotels Cyprus| Hotels Spanje | Vakantie Tunesie | Vakantie Griekenland | Vakantie Kroatie | Canarische eilanden |Malta| Kreta | Rhodos | Corfu| Jamaica | Malediven | Marokko | Nederlandse Antillen | Sri Lanka | Trinidad en Tobago | Cuba | Emiraten | Israel | Dom. Republiek | Kaap Verdie | Cruises | Sitemap