U bevindt zich hier: Reizen op maat Indonesieonline.nl  
 REIZEN OP MAAT
Argentinieonline.nl
Australieonline.nl
Balionline
Belizeonline.nl
Boliviaonline.nl
Brazilieonline.nl
Cambodjaonline.eu
Chinaonline.nl
Costaricaonline.nl
Cubaonline.nl
Indiaonline.nl
Indonesieonline.nl
Keniaonline
Laosonline.nl
Maleisieonline.nl
Marokkoonline.nl
Mexicoonline.nl
Namibieonline.nl
Nepalonline.nl
Nieuwzeelandonline.nl
Peruonline.nl
Srilankaonline.nl
Thailandonline.nl
Vietnamonline.nl
Zuidafrikaonline.nl

INDONESIEONLINE.NL
 
Bouw je eigen reis op indonesieonline.nl


 

Reis door Indonesië op je eigen manier

Rond de evenaar ligt een enorme archipel van tropische eilanden. Op ieder eiland wonen heel verschillende mensen met bijzondere gewoonten, bouwstijlen en religies. Op ieder eiland is de natuur weer anders met vaak regenwouden, meren en overal vulkanen en palmenstranden. Als je met een eigen auto, per boot, per vliegtuig en te voet door dit uitgestrekte gebied trekt dan voel je overal de zwoele tropen, ruik je de specerijen en ontmoet je al die eilandmensen met hun zadelhuizen, betjaks, paardenkoetsjes, voorouderpoppen, tempels en offerandes. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk kleinschalige accommodaties te vinden die past bij de sfeer en cultuur van de eilanden of gewoon prachtig ligt in een palmentuin of aan het strand.
Op deze site vind je veel informatie over al die mogelijkheden die je in Indonesië hebt. We bieden nu met name reizen aan op Java, Bali, Lombok, Komodo, Flores en Sumatra. Maar we hebben ook reisprogramma's op Sulawesi en Sumbawa, die binnenkort zullen worden gepresenteerd. Om op al die plekken je weg te vinden is het gemakkelijk als je kunt leunen op een reisspecialist die je een beetje de weg kunt wijzen. Deze kun je altijd bellen of mailen als je vragen hebt over je Indonesië reis.


 
Indonesie online


 

Op de site staan Indonesië bouwstenen, waarmee je je eigen Indonesië reis samenstelt. Ze zijn gemaakt door een team van Indonesië specialisten. Zij hebben veel reiservaring, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort.

Op eigen tempo door het eilandenrijk reizen doe je per minibus met andere reizigers, per privé auto met chauffeur, per trein dwars door het binnenland en per boot maak je de oversteek naar andere eilanden of per vliegtuig. Op Bali is kun je zelf rijden met een huurauto om het echte 'vrije' gevoel te ervaren. Veilig, niet moeilijker dan rond Parijs tijdens de spits en je rijdt langzaam omdat zich naast auto's ook toeterende brommers, mensen en kippen zich op de weg bevinden. Naast bouwstenen zijn er ook een aantal individuele Indonesië rondreizen. De prijzen zijn prettig laag omdat je niet voor winkels en brochures hoeft te betalen. 

IndonesiŽ rondreis 1: rondreis Bali

Het andere Bali

Reisduur
14 dagen, 13 nachten
Reissom € 609,- p.p. bij 2 personen (auto met chauffeur)
Reissom € 658,- p.p. bij 2 personen (selfdrive incl. huurauto)

Als je eenmaal Kuta en Denpasar voorbij bent, dan ligt het andere Bali aan je voeten. Dat is het Bali waar de rijstvelden als groene watervallen naar beneden golven en mensen offerandes doen bij heilige altaartjes. Je verblijft bij de locals thuis en bekijkt boedda's bij mystieke tempels. Het Bali waar de dolfijnen voor de boot wegsnellen en de zon langzaam de zee in zakt..

Deze reis biedt een scala aan cultuur en natuur, maar met voldoende ruimte voor lekker chillen aan een Idyllisch zwembad of een rustig strand.


 

IndonesiŽ rondreis 2: rondreis Bali en Gili Meno

Bali en Gili

Reisduur
18 dagen, 17 nachten
Reissom € 1038,- p.p. bij 2 personen (auto met chauffeur)
Reissom € 1105,- p.p. bij 2 personen (selfdrive incl. huurauto)

Wat is er heerlijker dan een interessante rondreis Bali te maken die doordringt tot de afgelegen binnenlanden van het eiland. Waar je wondermooie valleien ziet, tempels en paleizen betreedt, erop uit trekt in de rijstvelden met de fiets en te voet. En dan vervolgens een aantal dagen helemaal niets doen op zo'n paradijselijke Gili bij Lombok waar de stranden helderwit zijn en de zee azuurblauw is. 

IndonesiŽ rondreis 3: rondreis Java en Bali

Indonesië; groen, groener, groenst

Reisduur
21 dagen, 20 nachten
Reissom € 1355,- p.p. bij 2 personen

Reizigers die voor de eerste keer het tropische land Indonesië ontdekken zullen vaak beginnen met Java en Bali. Dit zijn de twee bekendste eilanden en door deze combinatie krijg je een hele goede indruk van wat dit land allemaal te bieden heeft. En dat is nogal wat. In drie weken maak je een interessante rondreis door Java en Bali. Je reist per auto met chauffeur en een stukje per trein voor een unieke ervaring. De route die we voor je uitgestippeld hebben komt langs uitgestrekte theeplantages, Hollandse steden, de wereldwonderen rond Yogyakarta, groene rijstvelden, authentieke tempels en unieke binnenlanden. De reis sluit je af met een heerlijk verblijf in een prachtige bungalow aan een rustig stuk strand op ongeveer 20 minuten van de luchthaven. Indonesië; groen, groener, groenst is voor reizigers die veel willen doen en zien én af en toe een rustmomentje willen.


 

IndonesiŽ rondreis 4: Oost-Java, Bali en Gili's

Highlights en Gili eilandjes

Reisduur
22 dagen, 21 nachten
Reissom € 1425,- p.p. bij 2 personen

Deze drieweekse rondreis is volgens ons de ideale combinatie van de Java en Bali's belangrijkste highlights en een paradijselijk wit strand aan het einde van de reis. Je beklimt de stenen van de Borobudur tempel en ziet de zonsopgang vanaf een kraterrand. Op Bali snorkel je met papagaaivissen, spot je spelende dolfijnen en wandel je dwars door groene rijstvelden heen. Vriendelijke locals en lachende tempelboeddha's bezoek je in het minder bekende oosten. De laatste dagen luier je op een bounty eiland...


 

IndonesiŽ rondreis 5:Sumatra, Oost-Java en Bali

Slingerapen, fietstaxi's en tempelwachters

Reisduur
22 dagen / 21 nachten
Reissom € 1515,- p.p. bij 2 personen

Deze rondreis over Sumatra, Java en Bali brengt je in drie weken naar typische Indonesische highlights; slingerende oerang utans, tempels met boeddha beelden en de frisgroene rijstterrassen. Onderweg neem je een kijkje in het lokale leven van de traditionele Bataks en proef je gegrilde kipsaté bij een Javaans eetstalletje. Je overnacht in sfeervolle accommodaties in de jungle, aan het meer en in de rijstvelden. Op het einde verblijf je in een luxe strandbungalow, waar je met je blote voeten in het zand de zon langzaam onder ziet zakken. "Slingerapen, fietstaxi's en tempelwachters is echt een rondreis voor reizigers die voor het eerst naar Indonesië gaan..."
 

IndonesiŽ rondreis 6

Van Komodo's tot Nemo's

Je ziet: Bali, Flores, Komodo National Park, Lombok, Gili Meno


Reisduur 23 dagen, 22 nachten
Reissom € 1663,- p.p. bij 2 personen

Van Komodo's tot Nemo's is een reis naar gebieden waar weinig toeristen komen. Ervaren Indonesië reizigers kiezen vaak voor onontdekte gebieden, maar ook reizigers die voor het eerst naar Indonesie komen, kiezen voor deze avontuurlijke rondreis. Je reist op Bali door rijstvelden naar het mystieke waterpaleis en spot je dolfijnen in de vroege ochtend. Je vervolgt de avontuurlijke reis naar Flores langs bamboedorpen en vulkanen naar de enige plaats ter wereld om oog in oog te staan met de immense Komodo varaan. Op Lombok dompel je onder tussen de locals en eindig je de rondreis met je blote voeten op een parelwit strand...Dit is een rondreis voor de 'ontdekkingsreizigers' op zoek naar de minder ontdekte pareltjes van Indonesië...


 

IndonesiŽ rondreis 7: rondreis Java en Bali

Alle tijd voor Java en Bali

Reisduur
26 dagen, 25 nachten
Reissom € 1698,- p.p. bij 2 personen

Heb je wat meer tijd en wil je naast de hoogtepunten ook het bijzondere van deze twee eilanden ontdekken, dan is deze rondreis wel wat voor jou. Je reist namelijk in ongeveer 3,5 week van West- naar Oost-Java en je ontdekt de unieke plekken in de binnenlanden van Bali. Je ontdekt de uitstrekte theeplantages, de wereldwonderen van Midden-Java, je slaapt in authentieke dorpjes, je maakt tochten door spectaculaire terrasrijstvelden en je beklimt, volgens veel reizigers, een van de mooiste vulkanen van Indonesië. Verder voornamelijk overnachtingen in sfeervolle bungalows midden in de rijstvelden, aan mooie stranden en met prachtige vergezichten.


 

IndonesiŽ rondreis 8

Eilandhoppen in Indonesië

Je ziet: Oost Java, Bali, Flores, Komodo NP, Lombok, Gili Meno


Reisduur 28 dagen, 27 nachten
Reissom € 2143,- p.p. bij 2 personen

Net zoals de rondreis 'Van Komodo's tot Nemo's' bezoek je tijdens deze rondreis de meer bijzondere eilanden. Je volgt dezelfde route, maar we hebben hier alleen Oost Java nog aan toegevoegd. Hierdoor heb je alle belangrijke eilanden te pakken. Van Yogya en de wereldwonderen naar Bromo, van de groene natuur en authentieke cultuur van Bali naar het authentieke en oorspronkelijke Flores en van de avontuurlijke tocht op zoek naar de 'dragon' naar Lombok met de prachtige stranden en traditionele dorpjes. Voor deze reis is het wel noodzakelijk wat meer tijd te hebben, je reist namelijk in vier weken door Indonesië. Gelukkig sluit je de avontuurlijke en actieve reis af op het tropische eiland Gili Meno. Hier is niets gepland, dus relaxen maar...


 

IndonesiŽ Reisforum

Op het Indonesië Reisforum vind je alle informatie die je nodig hebt over Indonesië, waaronder vakantie, wonen en werken in Indonesië, nieuws en nog veel meer. Bali en Java hebben een eigen reiscafé, vragen over andere eilanden kun je in het Indonesië reiscafé stellen. Help en deel je ervaringen met andere reizigers.


 

Zonvakanties aanbiedingen | Vliegtickets | Hotel aanbiedingen | Hotels Mexico | Hotels Portugal | Hotels Turkije | Hotels Italie | Hotels Frankrijk | Hotels Cyprus| Hotels Spanje | Vakantie Tunesie | Vakantie Griekenland | Vakantie Kroatie | Canarische eilanden |Malta| Kreta | Rhodos | Corfu| Jamaica | Malediven | Marokko | Nederlandse Antillen | Sri Lanka | Trinidad en Tobago | Cuba | Emiraten | Israel | Dom. Republiek | Kaap Verdie | Cruises | Sitemap