U bevindt zich hier: Reizen op maat Maleisieonline.nl  
 REIZEN OP MAAT
Argentinieonline.nl
Australieonline.nl
Balionline
Belizeonline.nl
Boliviaonline.nl
Brazilieonline.nl
Cambodjaonline.eu
Chinaonline.nl
Costaricaonline.nl
Cubaonline.nl
Indiaonline.nl
Indonesieonline.nl
Keniaonline
Laosonline.nl
Maleisieonline.nl
Marokkoonline.nl
Mexicoonline.nl
Namibieonline.nl
Nepalonline.nl
Nieuwzeelandonline.nl
Peruonline.nl
Srilankaonline.nl
Thailandonline.nl
Vietnamonline.nl
Zuidafrikaonline.nl

MALEISIEONLINE.NL
 
Bouw je eigen reis op maleisieonline.nl


 

Reis door Maleisië op je eigen manier

Een reis door Maleisië is een belevenis die je onderdompelt in een mix van culturen en indrukken. Struin over de levendige 'nightmarket' in hartje Kuala Lumpur. Ervaar de echte jungle in een van de nationale parken en trek door de eindeloze theevelden van de Cameron Highlands. Ontmoet de Orang-oetans op Borneo en slaap bij de lokale mensen thuis. Reis langs koloniale overblijfselen en plof neer op het witte poederstrand van een van de paradijselijke eilandjes en neem een kijkje in de boeiende onderwaterwereld. Maleisië online biedt je de mogelijkheid om het echte Maleisië te ervaren. Je slaapt in knusse hotelletjes op loopafstand van alle bezienswaardigheden, in sfeervolle houten chalets middenin de jungle of in een hutje op het strand. Maleisië is een land dat uiteenlopende ervaringen biedt en zich uitstekend leent om zelf te ontdekken met een huurauto of per luxe bus. We helpen je graag met het samenstellen van jouw droomreis.


 
Maleisie online


 

Op de site staan Maleisië bouwstenen, waarmee je je eigen Maleisië reis samenstelt. Ook zijn er bouwstenen op Borneo. Ze zijn gemaakt door een team van Maleisië specialisten. Ze hebben veel reiservaring, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort.

In Maleisië kun je gemakkelijk en betaalbaar per minibus reizen. Een leuke manier om in contact te komen met locals en andere reizigers. Je kunt er ook met een eigen huurauto op uit trekken. Dit is wat duurder, maar je hebt dan wel alle vrijheid om op eigen tempo te reizen. Voor lange afstanden, meestal aan het einde van je reis, plant Maleisieonline een binnenlandse vlucht in. Zij stippelen samen met jou de meest logische route uit met het vervoer dat het beste bij je past, om zo je eigen Maleisië reis samen te stellen. Naast bouwstenen bestaan er een aantal individuele Maleisië rondreizen. De prijzen zijn prettig laag omdat je niet voor winkels en brochures hoeft te betalen. 

MaleisiŽ rondreis 1

A taste of Malaysia

Je ziet: metropool Kuala Lumpur - jungle Taman Negara - Cameron Highlands theevelden - Penang wierrooktempels - Langkawi strand

Reisduur: 16 dagen/ 15 nachten
Reissom: € 725,- p.p. voor vervoer in (mini)bus
€ 788,- p.p. voor selfdrive incl. huurauto

Dit is West-Maleisië in een notendop. Deze tweeweekse rondreis laat je kennismaken met het veelzijdige karakter en tegelijk dé hoogtepunten van Maleisië. Je begint tussen de tweelingtorens in het moderne Kuala Lumpur en reist af naar de bekendste jungle van Maleisië. Dan kronkel je verder door mystieke theevelden met waanzinnige uitkijkpunten en dwaal je tussen culturele schatten om uiteindelijk ontspannen af te sluiten op warm wit zandstrand. Kies juist bij deze rondreis voor de comfortabele (mini)bus, dat naast efficiënt en de gunstige prijs, ook nog erg leuk is. Knoop een gesprek aan met een vriendelijke Maleisiër of deel je ervaringen met medereizigers.


 

MaleisiŽ rondreis 2

Jungle, thee en strand

Je ziet: metropool Kuala Lumpur - Taman Negara jungle - theevelden in Cameron Highlands - tempels in Penang - paradijselijke oostkuststrandjes

Reisduur: 19 dagen/ 18 nachten
Reissom: € 885,- p.p. voor vervoer in (mini)bus
€ 1008,- p.p. voor selfdrive incl. huurauto

Als je langer dan twee weken de tijd hebt, dan beleef je met deze 19-daagse rondreis naast de hoogtepunten van de westkust uit de rondreis 'A taste of Malaysia', ook de authentieke oostkust waar de mooiste bounty eilandjes van Maleisië liggen. Onderweg naar je hutje aan het strand maak je een laatste stop in een traditionele kampung, waar de warme gastvrijheid van de lokale bewoners je zal omarmen. Je kunt kiezen voor vervoer per (mini)bus met chauffeur en gezellig gedeeld met andere reizigers of een eigen huurauto die je alle vrijheid biedt onderweg.


 

MaleisiŽ rondreis 3

Eigenwijs Maleisië - Our choice

Je ziet: koloniaal Melaka - metropool Kuala Lumpur - Taman Negara junge - theevelden - witte zandstrandjes aan de oostkust

Reisduur: 20 dagen/ 19 nachten
Reissom: € 1249,- p.p. bij 2 personen

Deze rondreis brengt je langs de route die wij zelf het liefst doen. Je combineert bekende bezienswaardigheden met de authentieke ooskust. Het leuke is dat je verschillende vervoerstypes met elkaar combineert. Zo fiets je door het coloniale Melaka, rijd je zelf door de theevelden van de Cameron Highlands en stap je in een moterbootje naar de tropische eilandjes om alle ervaringen op je in te kunnen laten werken.


 

Singapore en MaleisiŽ rondreis

Verleg je grens - van Singapore naar Maleisië

Je ziet: Singapore - koloniaal Melaka - metropool Kuala Lumpur - Taman Negara jungle- theevelden -wierrooktempels - Langkawi strand

Reisduur: 20 dagen/ 19 nachten
Reissom: € 1045,- p.p. bij 2 personen

Deze rondreis laat je proeven van twee werelden. Je bezoekt twee wereldsteden van formaat, de sprankelende metropool Singapore en het moderne Kuala Lumpur. Een bruisende start in Singapore met haar schone straten en shopping malls gecombineerd met de mooiste plekjes in Maleisie. Al cultuur proevend trein je door het Maleisische landschap. Boven je doemen de Petronas Towers op in Kuala Lumpur waarna je op een bootje door de dichtbeboste jungle vaart. Via theevelden naar het gezellige eiland Penang. Hier stap je op de boot voor een tropisch uitstapje op Langkawi.


 

Rondreizen Borneo

Borneo: tropisch regenwoud en zeldzame slingerapen

Je ziet: tropisch regenwoud - oerang-oetans - neusapen - duiken op kleurrijke riffen - paradijsstrandjes - lokale koppensnellers bevolking

Reisduur 14 tot 21 dagen
Reissom vanaf € 1395,- p.p. bij 2 personen

In vergelijking met West-Maleisie, beland je op Borneo in een compleet andere wereld. Tijdens onze rondreizen staat het tropische, ruige regenwoud centraal en bezoek je een aantal waanzinnig mooie parken. Borneo is het gedeelte van Maleisië waar je oog in oog staat met de zeldzame orang oetans en neusapen, maar begeef je je hier ook diep in de jungle tussen de echte koppensnellers. Een heerlijke afsluiting van je reis kan op de bounty stranden van Pulau Tiga en nabij een van de beste duikspots ter wereld. Borneo is een ongerept, minder ontwikkeld dan West-Maleisië en nog een exclusieve bestemming.


 

Reisgids MaleisiŽ | Insight Guide

Dé gids als het gaat om achtergrondinformatie en prachtige foto’s. Ideaal om je reis goed te plannen. Door het formaat en gewicht niet zo zeer om mee te nemen in een echte rugzak maar in een Samsonite misstaat deze niet! Uitstekend om thuis voor en na de reis uitgebreid te lezen. Kwalitatief van een hoog niveau! Nederlandstalig.

Maleisië is een land dat beroemde schrijvers zoals Anthony Burgess en Somerset Maugham heeft geïnspireerd. De oerwouden, bergen en dorpen waren bronnen voor vele boeiende verhalen. Er is een legende in elke rimpel op de gezichten van de ouderen in Maleisië en een sprookje in elke glimlach van de jongeren.
Deze landschappen en gezichten waren ook de bron van inspiratie voor het team van deskundige auteurs en fotografen die op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze, in woord en beeld deze reisgids hebben samengesteld.

In de eerste hoofdstukken is er ruim aandacht voor de geschiedenis, volken en cultuur. Het tweede gedeelte neemt u mee op reis door Maleisië. Van de moskeeën in Kuala Lumpur tot de longhouses van de Dayaks. Van de koele bergoorden naar de zonovergoten stranden en de ruïnes uit het koloniale tijdperk. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over specifieke onderwerpen zoals 'Sport en spel in de Kampong' en 'Feesten en Evenementen'.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, evenementen, nuttige adressen en andere wetenswaardigheden. Insight Guide Maleisië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

meer informatie 

MaleisiŽ Reisforum

Op het Maleisië Reisforum vind je alle informatie m.b.t. o.a. rondreizen in Maleisië, wonen en werken in Maleisië en ervaringen van andere reizigers. Kun je iets niet vinden? Stel dan je vraag op het Maleisië Forum waar andere reizigers je verder helpen.


 

Zonvakanties aanbiedingen | Vliegtickets | Hotel aanbiedingen | Hotels Mexico | Hotels Portugal | Hotels Turkije | Hotels Italie | Hotels Frankrijk | Hotels Cyprus| Hotels Spanje | Vakantie Tunesie | Vakantie Griekenland | Vakantie Kroatie | Canarische eilanden |Malta| Kreta | Rhodos | Corfu| Jamaica | Malediven | Marokko | Nederlandse Antillen | Sri Lanka | Trinidad en Tobago | Cuba | Emiraten | Israel | Dom. Republiek | Kaap Verdie | Cruises | Sitemap