U bevindt zich hier: Reizen op maat Marokkoonline.nl  
 REIZEN OP MAAT
Argentinieonline.nl
Australieonline.nl
Balionline
Belizeonline.nl
Boliviaonline.nl
Brazilieonline.nl
Cambodjaonline.eu
Chinaonline.nl
Costaricaonline.nl
Cubaonline.nl
Indiaonline.nl
Indonesieonline.nl
Keniaonline
Laosonline.nl
Maleisieonline.nl
Marokkoonline.nl
Mexicoonline.nl
Namibieonline.nl
Nepalonline.nl
Nieuwzeelandonline.nl
Peruonline.nl
Srilankaonline.nl
Thailandonline.nl
Vietnamonline.nl
Zuidafrikaonline.nl

MAROKKOONLINE.NL
 
Bouw je eigen reis op marokkoonline.nl


 

Reizen door Marokko op je eigen manier

Een reis door Marokko is wakker worden in het sprookje van 1001-nacht. Drie uurtjes vliegen en je wandelt een compleet nieuwe wereld binnen die speelt met je zintuigen. Bouw je eigen avontuur. Reis langs de kleurrijke soukhs van Rabat, Meknes en Fes, via de slangenbezweerders in Marrakech op het Djemaa el Fna, dwars over het Atlas gebergte, via vruchtbare valleien en kronkelende straatjes van lokale vissersdorpjes en relaxte stranden naar kameel en woestijn.

Je slaapt in bijzondere en sfeervolle accommodaties die het beste passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Onze reisspecialist maakt een bijzondere combinatie van verschillende sferen en soorten accommodaties. Zo slaap je de ene nacht in een klein, typisch Marokkaans hotelletje met kleurrijke tegels en de volgende nacht in een uiterst


 
Marokko online


 

Op de site staan bouwstenen, waarmee je je eigen Marokko reis samenstelt. Dit zijn korte Marokko reizen van drie tot zes dagen naar de meest intrigerende plekjes. Ze zijn gemaakt door een team van Marokko specialisten. Ze hebben veel reiservaring, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort.

Een groot deel van de klanten boekt een huurauto om Marokko te zien; de leukste routes en belangrijkste bezienswaardigheden zijn met een normale auto prima te bereiken over goed berijdbare gravel- en asfaltwegen. Marokkoonline vindt de trein het meest ideale vervoersmiddel om de koningssteden te bezoeken. Tussen Marrakech en de kust kun je ook heel goed reizen met een bus.

Naast bouwstenen bieden we een aantal individuele Marokko rondreizen. Deze Marokko vakanties heeft men opgebouwd uit de meest optimale combinaties van bouwstenen en duren één, twee of drie weken. De prijzen zijn prettig laag omdat je niet voor winkels en brochures hoeft te betalen.


 

Marokko rondreis 1

Magnifiek Marokko

Je ziet Casablanca - koningssteden Rabat - Meknes - Fes - kamelenrit en woestijnbivouac - groene palmvalleien - kasbah Ait Ben Haddou - Marrakech - blauwwit vissersstadje Essaouira - Agadir / Marrakech

Reisduur 15 dagen / 14 nachten
Reissom € 959,- p.p. bij 2 personen
Vervoer Trein, privé transfer en huurauto

Deze rondreis voert je in twee weken langs alle hoogtepunten van Marokko. Je reist per trein en privé transfer langs alle vier de koningssteden met elk hun eigen charme. Met een eigen auto rijd je richting de oranje zandduinen van de Sahara woestijn, waar je per kameel een tocht maakt voor een overnachting onder de sterren.

Via de Todra Gorge ga je op weg naar een van 's wereld mooiste valleien en eeuwenoude kasbah's. Magisch Marrakech lonkt vanachter de het Atlas gebergte. Rokende eetstalletjes met vers bereide couscous of sinaasappelsap en een labyrint van winkeltjes in de souks. Welkom in het sprookje van 1001 nacht. Je sluit je reis af in het vissersplaatsje Essaouira aan het strand.


 

Marokko rondreis 2

Marokko, even proeven!

Je ziet Marrakech - kasbah Ait Ben Haddou - kamelenrit en woestijnbivouac - filmstadje Ouarzazate - Marrakech

Reisduur 8 dagen / 7 nachten
Reissom € 445,- p.p. bij 2 personen
Vervoer Huurauto

Een week alle ingrediënten van Marokko proeven. Je reist vanaf magisch Marrakech dwars over het Atlas gebergte richting de beroemde kasbah van Ait Ben Haddou. Via een van de grootste oases met miljoenen palmen reis je met de auto richting de rand van de Sahara waar je samen met je kameel slaapt onder de sterren voordat je via het mooie stadje Ouarzazate weer terugreist naar Marrakech.


 

Marokko rondreis 3

Bedoeinenkaravaan naar de souks

Je ziet koningsstad Fes - kamelenrit en woestijnbivouac- groene palmvalleien - kashah Ait Ben Haddou - Marrakech

Reisduur 10 dagen / 9 nachten
Reissom € 559,- p.p. bij 2 personen
Vervoer Huurauto

Als je in korte tijd vele gezichten van Marokko wilt zien, kies dan voor de rondreis 'Bedoeinenkaravaan naar de souks'. Het is een combinatie van vele mooie plekjes en hoogtepunten van Marokko met een mooie afwisseling tussen cultuur en natuur. Tijdens deze reis bezoek je alleen de twee bekendste koningssteden van Marokko; Fes en Marrakech. Je vind er levendige souks waar eeuwenoude ambachten herleven en waar je uren kunt dwalen door de smalle winkelstraatjes. Verder ontdek je de binnenlanden van Marokko. Je sloft op een kameel door de woestijn voor een nacht onder de sterren en reist door de indrukwekkende Dadesvallei waar de ruige bergen verschillende kleuren en vormen hebben, je prachtige uitzichten hebt en kleine dorpen ontwaken in de vruchtbare palmvalleien. 

Marokko rondreis 4

Marokko c'est tout

Je ziet Casablanca - koningssteden Rabat - Meknes - Fes - Marrakech - kasbah Ait Ben Haddou - groene palmvalleien - kamelenrit en woestijnbivouac - een kijkje thuis bij de berbers - blauwwit vissersdorpje Essaouira - Agadir
Reisduur 21 dagen / 20 nachten
Reissom € 1325,- p.p. bij 2 personen
Vervoer Trein, privé transfer, bus, huurauto

Ben je op zoek naar de ultieme reisbeleving, kies dan voor de rondreis Marokko C'est Tout. Dit is een zeer complete reis waarbij je naast alle hoogtepunten ook het andere Marokko gaat zien. Na de imponerende koningssteden en de woestijn rijd je richting het leuke stadje Taroudant en verder door naar verborgen palmoases. Je kunt hier fietsen door het landschap dat bezaaid is met bizarre rotsformaties en wandelen tussen immense kloven en door palmoases waar de rust uitgevonden lijkt te zijn. Aan de kust verblijf je in het blauwwitte vissersdorpje Essaouira en je eindigt je reis in dé badplaats van Marokko, Agadir.


 

Marokko rondreis 5

Weekje koningssteden

Je ziet Casablanca - koningssteden Rabat - Meknes - Fes - Marrakech
Reisduur 8 dagen / 7 nachten
Reissom € 495,- p.p. bij 2 personen
Vervoer Trein en privé transfer

Dit is een korte cultuur rondreis. Reis in een week langs de ommuurde koningssteden Rabat, Meknes, Fes en Marrakech, waarbij je het echte culturele Marokko ervaart. Je bezoekt de Romeinse ruïnes van Volubilis en vergaapt je aan gouden poorten. In de straatjes van de souks kun je eindeloos struinen en het leven zien van alledag. Je slaapt in leuke hotelletjes en sfeervolle riads en reist met de trein en per privé transfer. 

Marokko rondreis 6

Koningssteden en zandduinen

Je ziet Casablanca - koningssteden Rabat - Meknes - Fes - kamelenrit en woestijnbivouac - groene palmvalleien - kasbah Ait Ben Haddou - Marrakech

Reisduur 12 dagen / 11 nachten
Reissom € 765,- p.p. bij 2 personen
Vervoer Trein, privé transfer en huurauto

Een rondreis waarbij je een bezoek aan de vier koningssteden combineert met groene palmvalleien en de oranje zandduinen van de Sahara woestijn. Je reist langs de koningssteden en vervolgens richting kameel en woestijn voor een nachtje onder de sterren. Vervolgens reis je door naar een van de groenste valleien van Marokko, de Dades Vallei. Het programma is hetzelfde als onze rondreis 1, maar je eindigt je reis in magisch Marrakech en niet aan het strand. 

Marokko Reisforum

Op het Marokko Reisforum vind je alle informatie m.b.t. o.a. rondreizen in Marokko, wonen en werken in Marokko en ervaringen van andere reizigers. Kun je iets niet vinden? Stel dan je vraag op het Marokko Forum waar andere reizigers je verder helpen.


 

Zonvakanties aanbiedingen | Vliegtickets | Hotel aanbiedingen | Hotels Mexico | Hotels Portugal | Hotels Turkije | Hotels Italie | Hotels Frankrijk | Hotels Cyprus| Hotels Spanje | Vakantie Tunesie | Vakantie Griekenland | Vakantie Kroatie | Canarische eilanden |Malta| Kreta | Rhodos | Corfu| Jamaica | Malediven | Marokko | Nederlandse Antillen | Sri Lanka | Trinidad en Tobago | Cuba | Emiraten | Israel | Dom. Republiek | Kaap Verdie | Cruises | Sitemap