U bevindt zich hier: Reizen op maat Namibieonline.nl  
 REIZEN OP MAAT
Argentinieonline.nl
Australieonline.nl
Balionline
Belizeonline.nl
Boliviaonline.nl
Brazilieonline.nl
Cambodjaonline.eu
Chinaonline.nl
Costaricaonline.nl
Cubaonline.nl
Indiaonline.nl
Indonesieonline.nl
Keniaonline
Laosonline.nl
Maleisieonline.nl
Marokkoonline.nl
Mexicoonline.nl
Namibieonline.nl
Nepalonline.nl
Nieuwzeelandonline.nl
Peruonline.nl
Srilankaonline.nl
Thailandonline.nl
Vietnamonline.nl
Zuidafrikaonline.nl

NAMIBIEONLINE.NL
 
Bouw je eigen reis op namibieonline.nl


 

Reizen door Namibië (en Botswana) op je eigen manier

Namibië is voor ons dé grote Afrika verrassing. Reis individueel, met je eigen huurauto of in een klein gezelschap dwars door het ruige en onbedorven landschap waar de term 'ruimte' betekenis krijgt. Reis naar de wereldberoemde rode zandduinen van de Sossusvlei, speur naar wild in Etosha National park en bezoek de Himba's in Damaraland voor je doorreist en gaat boomstamvaren in de Okavango Delta in Botswana.

Namibië online regelt je vervoer per huurauto of 4 Wheel Drive. Je slaapt in bijzondere accommodaties zoals sfeervolle bushcottages, knusse guesthouses, typische safari lodges,


 
Namibie online


 

Op de site staan bouwstenen, waarmee je je eigen Namibië reis samenstelt. Ze zijn gemaakt door een team van Namibië specialisten. Ze hebben veel reiservaring, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort.

Een groot deel van onze klanten boekt een huurauto om Namibië te zien; de leukste routes en belangrijkste bezienswaardigheden zijn met een normale auto prima te bereiken over goed berijdbare gravel- en asfaltwegen. Een 4 wheel drive is dus niet strikt noodzakelijk, maar wel leuk als je Namibië wat meer 'offroad' wilt beleven; de verleiding is groot hier... Namibieonline heeft een aantal 4 wheel drive kampeerreizen samengesteld waarmee je op een avontuurlijke manier Zuidelijk Afrika ontdekt.

Naast bouwstenen zijn er een aantal individiuele Namibië rondreizen. De prijzen zijn prettig laag omdat je niet voor winkels en brochures hoeft te betalen. Een Namibië rondreis is goed te combineren met Botswana en de Victoria watervallen.


 

Rondreis NamibiŽ 1 (individueel)

Go Namibia 15 dagen

Reisduur 15 dagen / 14 nachten
Reissom € 1139,- p.p. bij 2 personen
Vervoer huurauto
Aanvang dagelijks, hele jaar door

Je ziet tijdens deze Namibië rondreis: Windhoek - Sossusvlei - Swakopmund - Damaraland - Etosha - Waterberg - Windhoek

Go Namibia is een afwisselende twee weekse, individuele Namibië rondreis langs alle 'highlights' van Namibië. Vanaf de hoofdstad Windhoek reis je met een eigen huurauto zuidwaarts naar de wereldberoemde rode zandduinen van de Sossusvlei waar je terecht komt in een surrealistisch landschap van rode duinen, bizarre bomen, uitgestrekte zoutpannen en knalblauwe luchten. Via de kustplaats Swakopmund reis je noordwaarts en ga je op zoek naar woestijnolifanten en slaap je onder de sterren in Damaraland.

Na een bezoek aan de traditionele Himba's bij Kamanjab reis je door naar Etosha National park waar je speurt naar brullende leeuwen en tetterende olifanten. Je slaapt tijdens deze Namibie rondreis in knusse guesthouses, woestijn lodges, safaribungalows en een nachtje in een ruime canvas tent. Go Namibia is al het moois van Namibië in een notendop.


 

Reis NamibiŽ 2 (combinatie individueel en join in)

Zelf naar de rode duinen en samen naar Etosha 11 dagen

Reisduur 11 dagen / 10 nachten
Reissom € 739,- p.p. bij 2 personen
Vervoer huurauto en safaritruck
Aanvang dagelijks, het hele jaar door

Je ziet tijdens deze Namibië rondreis: Windhoek - Sossusvlei - Swakopmund - Windhoek - Etosha - Windhoek

Een leuke en korte Namibie rondreis waar je op een voordelige manier de hoogtepunten van Namibië combineert. Je reist zowel individueel als met een groep. Met je eigen auto rijd je richting de Namib woestijn en bezoek je de fascinerende rode duinen van de Sossusvlei. Je slaapt twee nachten in onze knusse desertlodge voor je weer terug rijdt naar Windhoek.

Vanaf de hoofdstad vertrek je in een internationaal gezelschap van maximaal veertien personen naar Etosha National Park waar je speurt naar wilde dieren en kampeert op goeduitgeruste campsites in comfortabele canvas tenten. Zelf naar de rode duinen en samen naar Etosha is een korte en afwisselende Namibie rondreis langs de highlights van Namibië.


 

Rondreis NamibiŽ 3 (individueel)

Zandduinen en Himba's van Damaraland 19 dagen

Reisduur 19 dagen / 18 nachten
Reissom € 1485,- p.p. bij 2 personen
Vervoer huurauto
Aanvang dagelijks, het hele jaar door

Je ziet tijdens deze Namibië rondreis: Windhoek - Kalahari - Fish River Canyon - Sossusvlei - Swakopmund - Kamanjab - Etosha - Waterberg - Windhoek

Zandduinen en Himba's van Damaraland is net als onze Go Namibia rondreis een afwisselende Namibie rondreis met een eigen huurauto langs alle 'highlights' maar met meer nadruk op het zuiden van Namibië. Hier vind je via de uitgestrekte Kalahari woestijn en bezoek je de twee na grootste canyon ter wereld: de Fish River Canyon en de wereldberoemde oranje zandduinen van de Sossusvlei.

Na de Duitse koloniale kustplaats Swakopmund reis je verder naar het noorden en ontmoet je de trotse en traditionele inwoners van Namibië: de Himba's. Ze nemen je mee in hun wereld en laten je zien hoe je kunt overleven in hun ruige leefgebied. Als toetje bezoek je de drinkplaatsen vol dorstige dieren van Etosha National Park voor je via de immense Waterberg terugreist naar Windhoek. Zandduinen en Himba's van Damaraland is een boeiende en gevarieerde rondreis door de mooiste gebieden van Namibië.


 

Rondreis NamibiŽ 4 (join in rondreis)

Namibia Highlights 18 dagen

Reisduur 18 dagen / 17 nachten
Reissom € 1598,- p.p. bij 2 personen
Vervoer huurauto en safaritruck
Aanvang aankomst Windhoek op donderdag

Je ziet tijdens deze Namibië rondreis: Windhoek - Fish River Canyon - Sossusvlei - Windhoek - Etosha - Brandberg - Swakopmund - Windhoek

Een volledige en zeer gevarieerde kampeer join in rondreis langs alle 'highlights' van zowel noord als zuid Namibië. Je reist in een internationaal gezelschap van maximaal veertien personen. Via de Kalahari woestijn vertrek je zuidwaarts richting de grens van Zuid Afrika en reis je via een van 's wereld grootste canyons naar de oranje zandduinen van de Sosussvlei.

Na de ontspannende kustplaats Swakopmund speur je naar wild in Etosha National park en ontmoet je de traditionele inwoners van Namibië, de Himba's, voor je weer terugreist naar Windhoek. Namibia Highlights is een voordelige en afwisselende Namibië rondreis waar je naast de gezelligheid van het reizen in een (kleine) groep het échte 'bush' gevoel ervaart tijdens het kamperen


 

Rondreis NamibiŽ 5 (4WD individueel)

20 dagen 4WD Namibië

Reisduur 20 dagen / 19 nachten
Reissom € 1455,- p.p. bij 2 personen
€ 1179,- p.p. bij 4 personen
Vervoer 4 Wheel Drive
Aanvang dagelijks

Je ziet: Windhoek, Kalahari, Fish River Canyon, Luderitz, Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland, Etosha, Waterberg, Windhoek

Heb je 2,5e week de tijd om Namibië te verkennen dan is dit de perfecte route. Met een compleet uitgeruste 4 wheel drive rijd je door de uitgestrekte natuur van Namibië. Je hebt alle 'faciliteiten' aan boord. Om je zoveel mogelijk tijd en moeite te besparen zijn de overnachtingsplekken al geboekt, handig want het toerisme is hier nog steeds erg kleinschalig en zo kun je ervan op aan dat de route en dagen goed gepland zijn. Omdat je tent op het dak van de huurauto zit heb je je kamp zo opgebouwd. 's Avonds geniet je bij het kampvuur van de vele sterren die je goed kunt zien midden in de woestijn.

Je bezoekt een oude stam, de bushmen, in de Kalahari, wandelt door één van de grootste ravijnen van de wereld, de Fish River Canyon, beklim je de hoge zandduinen van de Sossusvlei en ga je op zoek naar de woestijnolifant in Damarland en de big-5 in Etosha. 

Reisgids NamibiŽ | Insight Guide

Namibië heeft de moderne ontdekkingsreiziger veel te bieden, zoals de buitengewoon mooie flora en fauna, spectaculaire berggebieden, prachtige wildreservaten en interessante bevolkingsgroepen. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met alle andere opmerkelijke bezienswaardigheden, landschappen en culturen.

In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis en karakteristieken van het land. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de hoofdstad Windhoek naar de ongerepte wildernis waar u de 'Big Five' tegenkomt. Van de woeste Atlantische kust naar de uitgestrekte woestijn, en van de majestueuze Fish River Canyon naar het afgelegen Damaraland. Al deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over onder andere 'De duinen van de Namibwoestijn', 'De avondlucht' en 'Zeldzame vogels'.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, uitgaan, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.

Dé gids als het gaat om achtergrondinformatie en prachtige foto’s. Door het formaat en gewicht niet zo zeer om mee te nemen, als wel om thuis voor en na de reis uitgebreid te lezen. Kwalitatief van een hoog niveau!

meer informatie


 

Afrika Reiscafé

Informatie en discussies over Afrika. Hier kun je terecht met al je vragen en tips over o.a. hotels, particuliere accommodaties, toeristische trekpleisters, niet-toeristische tips en nog veel meer. Veel plezier in het Afrika Reiscafé!


 

Zonvakanties aanbiedingen | Vliegtickets | Hotel aanbiedingen | Hotels Mexico | Hotels Portugal | Hotels Turkije | Hotels Italie | Hotels Frankrijk | Hotels Cyprus| Hotels Spanje | Vakantie Tunesie | Vakantie Griekenland | Vakantie Kroatie | Canarische eilanden |Malta| Kreta | Rhodos | Corfu| Jamaica | Malediven | Marokko | Nederlandse Antillen | Sri Lanka | Trinidad en Tobago | Cuba | Emiraten | Israel | Dom. Republiek | Kaap Verdie | Cruises | Sitemap