U bevindt zich hier: Reizen op maat Nepalonline.nl  
 REIZEN OP MAAT
Argentinieonline.nl
Australieonline.nl
Balionline
Belizeonline.nl
Boliviaonline.nl
Brazilieonline.nl
Cambodjaonline.eu
Chinaonline.nl
Costaricaonline.nl
Cubaonline.nl
Indiaonline.nl
Indonesieonline.nl
Keniaonline
Laosonline.nl
Maleisieonline.nl
Marokkoonline.nl
Mexicoonline.nl
Namibieonline.nl
Nepalonline.nl
Nieuwzeelandonline.nl
Peruonline.nl
Srilankaonline.nl
Thailandonline.nl
Vietnamonline.nl
Zuidafrikaonline.nl

NEPALONLINE.NL
 
Bouw je eigen reis op nepalonline.nl


 

Reizen door Nepal op je eigen manier

Nepal, gelegen aan de voet van het machtige Himalaya gebergte is een kleinschalige, verrassende bestemming voor zowel de cultuurproever als de actieve en sportieve reiziger. Je reist individueel langs de culturele schatten van de Kathmandu vallei, speurt op de rug van een olifant naar pantserneushoorns in Chitwan National Park en ontspant aan het meer van Pokhara. Hier bieden wij korte en langere trekkings aan die fysieke inspanning combineren met het ontdekken én beleven van de lokale cultuur. Tijdens je reis slaap je in kleinschalige hotels, knusse jungle lodges en bij de Nepalezen thuis en uiteraard regelen wij het vervoer en gidsen ter plaatse. Reis door Nepal op je eigen manier...


 
Nepal online


 

Op de site staan bouwstenen, waarmee je je eigen Nepal reis samenstelt. Ze zijn gemaakt door een team van Nepal specialisten. Zij hebben veel reiservaring, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort.

Je reist met privétransfers naar kleine middeleeuwse dorpjes en neushoorns in het Chitwan National Park. Voor langere afstanden reserveert Nepalonline een vlucht met uitzicht op de toppen van de Himalaya. Naast bouwstenen zijn er een aantal individuele Nepal rondreizen. De prijzen zijn prettig laag omdat je niet voor winkels en brochures hoeft te betalen.


 

rondreis Nepal 1 (individueel)

Go Nepal 15 dagen

Reisduur 15 dagen / 14 nachten
Reissom € 775,- p.p. bij 2 personen
Aanvang dagelijks, hele jaar door

je ziet: Kathmandu - Chitwan - Pokhara - Tirkhedhunga - Ghorepani - Tadapani - Ghandruk - Dhampus - Pokhara - Kathmandu

Tijdens deze individuele rondreis beleef je de diversiteit van Nepal in een notendop. Je reist van de religieuze tempels van Kathmandu naar de tropische jungle van het Chitwan National Park waar je op de rug van een olifant speurt naar de typisch Nepalese 'pantserneushoorns'. Je reist door naar de frisse berglucht rondom Pokhara waar je een avontuurlijke zes daagse trekking maakt langs vruchtbare akkers, groene valleien en kleine bergdopjes waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Tijdens je rondreis slaap je in knusse guesthouses, junglelodges en sfeervolle berglodges. 

rondreis Nepal 2 (individueel)

Nepal trekking & jungle safari 22 dagen

Reisduur 22 dagen / 21 nachten
Reissom € 1174,- p.p. bij 2 personen
aanvang dagelijks, hele jaar door

je ziet: Kathmandu - Chisapani - Sundarijaal - Chisopani - Kutumsang - Tarkeghyang - Sermathang - Melamchi Pul - Kathmandu - Chitwan - Pokhara - Tirkhedhunga - Ghorepani - Ghandrung - Dhampus - Pokhara - Kathmandu

Een afwisselende én met name sportieve, avontuurlijke drie weekse individuele rondreis langs mystieke tempels, richting witte bergtoppen en dwars door dichtbegroeide jungle. Je reis start in Kathmandu waar je vertrekt voor een zeven daagse trekking door kleine bergdorpjes op weg naar adembenemende uitzichten. Onderweg slaap je thuis bij de Nepalezen, die je warm en gastvrij ontvangen. Je reist vervolgens door naar de jungle van Chitwan National Park en eindigt in Pokhara waar je een zes daagse trekking maakt in het beroemde Annapurna gebergte. 

rondreis Nepal 3 (individueel)

Trap tempels & Tharu jungle walk 16 dagen

Reisduur 16 dagen / 15 nachten
Reissom € 815,- p.p. bij 2 personen
aanvang dagelijks, hele jaar door

je ziet: Kathmandu - Patan - Bhaktapur - Chitwan - Pokhara - Tirkhedhunga - Ghorepani - Ghandrung - Pokhara


Een individuele rondreis die alle 'highlights' van Nepal combineert. Je bezoekt de culturele schatten van de Kathmandu vallei (Patan & Bhaktapur), speurt op de rug van een olifant naar pantser neushoorns en zeldzame tijgers. Samen met de mannen van de Tharu stam trek je een dag de jungle in, neemt een kijkje in hun dorp, eet een hapje mee en slaapt naast het dorp in een huis op palen. Je reist vervolgens door naar het ontspannen Pokhara waar je een trekking maakt naar de befaamde zonsondergang bij 'Poon Hill' waar je ongetwijfeld kippenvel van krijgt...Kortom Trap tempels & Tharu jungle walk is een boeiende twee weekse reis die alle hoogtepunten van Nepal samen brengt. 

rondreis Nepal 4 (individueel)

Eigenwijs Nepal 21 dagen

Reisduur 21 dagen / 20 nachten
Reissom € 1125,- p.p. bij 2 personen
aanvang dagelijks, hele jaar door

je ziet: Kathmandu - Dhulikel - Nagarkot - Chauradi - Chitwan - Bandipur - Pokhara - Tirkhedhunga - Ghorepani - Pokhara - Kathmandu

Eigenwijs Nepal is onze meest complete individuele reis naar Nepal waarin je een kijkje neemt in de Nepalese cultuur, op een raft de jungle binnenvaart, olifanten gaat wassen en de zonsopgang bekijkt op 3190 meter hoogte. Je bezoekt Katmandu en reis je via het Chitwan Nationaal Park naar Pokhara, hét startpunt van de trekking. Je slaapt in knusse guesthouses met uitzicht, in de Tharu toren, een lodge tussen de olifanten en sfeervolle berglodges die uitkijken op de reuzen van de Annapurna. Je ziet tijdens de rondreis Eigenwijs Nepal de highlights van dit betoverende land én plekjes die nog heel goed bewaard zijn gebleven


 

rondreis Nepal 5 (individueel)

Maharadja's en koningen (Noord India en Nepal) 25 dagen

Reisduur 25 dagen / 24 nachten
Reissom € 2049,- p.p. bij 2 personen
aanvang dagelijks, hele jaar door

je ziet: Delhi - Jaipur - Puskar - Udaipur - Jaisalmer - Jaipur - Agra - Varanasi - Kathmandu - Chitwan - Kathmandu - Chitwan - Kathmandu

Dit is misschien wel dé reis door India en Nepal. Eerst kamelen, Rajputforten en Maharadjapaleizen in Rajasthan. Dan de overweldigende sites van Fathepur Sikri, Taj Mahal en Agra fort. Vervolgens vlieg je naar de heilige Ganges in Varanasi. Als je daarna landt in Kathmandu dan is het tijd voor de oude koningssteden in de vallei. In het Chitwan Nationaal park ga je drie dagen de jungle in per olifant of te voet en sta je oog in oog met een gepantserde neushoorn. Aan het einde van de reis vlieg je vanuit Kathmandu, via Delhi, weer terug naar Amsterdam. 

Reisgids Dwars door Nepal

Het geboorteland van Boeddha, aan de voet van de Himalaya, wordt gekenmerkt door een zeer levendige cultuur, oeroude tradities, overweldigende natuur en gastvrije bevolking. Achter dit land met meer goden dan mensen en meer tempels dan huizen gaat echter meer schuil. Dwars door Nepal ontvouwt deze mysterieuze cultuur en samenleving en geeft helder inzicht in de geschiedenis, economische positie, politieke situatie, kastenstelsel, religies, gezondheidszorg en onderwijssysteem in Nepal.
Nepal-kenners schrijven boeiende verhalen over uiteenlopende onderwerpen. Zo neemt Cas de Stoppelaar de lezer mee naar de ondernemerscultuur in Nepal. Lucia de Vries legt de invloed van de westerse cultuur en technologie op de Nepalese samenleving ondubbelzinnig vast. Zij onthult tevens de mogelijke toedrachten van het paleisdrama. Nick Meynen verdiept zich in de recente politieke ontwikkelingen en de moeizame weg naar democratie. Maarten Olthof weet feilloos de religieuze harmonie tussen het hindoeïsme en boeddhisme voor het voetlicht te brengen en Cindy Paudyal duikt in de culinaire tradities en opmerkelijke eetgewoonten.
Verschillende vrijwilligers vertellen op levendige wijze over hun ervaringen in Nepal en geven de lezer een kijkje achter de schermen. Dit boek bevat verder waardevolle informatie over vrijwilligerswerk en reizen.
Een onmisbaar boek voor een ieder die geïnteresseerd is in dit intrigerende land.


meer informatie


 

Nepal Reisforum

Op het Nepal Reisforum vind je alle informatie m.b.t. o.a. rondreizen in Nepal, wonen & werken in Nepal en ervaringen van andere reizigers. Kun je iets niet vinden? Stel dan je vraag in bv het Nepal Reiscafé waar andere reizigers je verder helpen. 

Zonvakanties aanbiedingen | Vliegtickets | Hotel aanbiedingen | Hotels Mexico | Hotels Portugal | Hotels Turkije | Hotels Italie | Hotels Frankrijk | Hotels Cyprus| Hotels Spanje | Vakantie Tunesie | Vakantie Griekenland | Vakantie Kroatie | Canarische eilanden |Malta| Kreta | Rhodos | Corfu| Jamaica | Malediven | Marokko | Nederlandse Antillen | Sri Lanka | Trinidad en Tobago | Cuba | Emiraten | Israel | Dom. Republiek | Kaap Verdie | Cruises | Sitemap