U bevindt zich hier: Stedentrips GaSamen Barcelona  
 GASAMEN
Amsterdam
Antwerpen
Athene
Barcelona
Berlijn
Boedapest
Brugge
Brussel
Dublin
Dusseldorf
Edinburgh
Gent
Helsinki
Istanboel
Keulen
Kopenhagen
Lissabon
Londen
Maastricht
Madrid
Milaan
Munchen
Oslo
Parijs
Rome
 STEDENTRIPS
DFDS Seaways
Disneylandģ Resort Paris
GaSamen
NS Hispeed
P&O Ferries
Stedentrips.nl
TGV.com

BARCELONA
 
GaSamen.nl


 

GaSamen

Barcelona verkennen...

Heerlijk lange en warme zomers, een easy-going leefstijl, prachtige stranden, een haven aan zee, een wereldberoemde voetbalclub, vele culturele juweeltjes, winkelstraten met een lengte van maar liefst 5 kilometer en de magic touch van Gaudi die Barcelona haar prachtige kleurrijke gebouwen schonk. Barcelona heeft álles om een stedentrip werkelijk onvergetelijk te maken!

meer informatie


 

Barcelona is geen stad met bezienswaardigheden waar overal lange wachtrijen voor staan en entree voor betaald moet worden. De echte pracht van deze zonnige Mediterraanse stad ligt in de Catalaanse liefde voor kleur en design dat een beetje naar het aparte neigt. Unieke gebouwen en een easy-going leefstijl: dat is Barcelona!


 
  

Reisgids 100% Barcelona | Mo Media

Leuke trendy reisgids van de stad. Aan de hand van een aantal wandelingen kom je op de leukste plekken terecht. Natuurlijk worden de trendy adressen van accommodatie, restaurants, kroegen, dance, musea en shoppen niet vergeten.

Of je nu gaat voor sightseeing, shoppen, culinair genieten of avontuur: met deze gids op zak, ontdek je Barcelona in no-time. Alle bezienswaardigheden, de leukste musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk ingedeeld per stadsdeel. 6 leuke wandelingen leiden je overdag langs al die mooie plekken. Voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. De duidelijke plattegronden laten je zien waar je bent en waar je naartoe moet. 100% Barcelona, voor wie niets wil missen!