U bevindt zich hier: Stedentrips GaSamen Brussel  
 GASAMEN
Amsterdam
Antwerpen
Athene
Barcelona
Berlijn
Boedapest
Brugge
Brussel
Dublin
Dusseldorf
Edinburgh
Gent
Helsinki
Istanboel
Keulen
Kopenhagen
Lissabon
Londen
Maastricht
Madrid
Milaan
Munchen
Oslo
Parijs
Rome
 STEDENTRIPS
DFDS Seaways
Disneylandģ Resort Paris
GaSamen
NS Hispeed
P&O Ferries
Stedentrips.nl
TGV.com

BRUSSEL
 
GaSamen.nl


 

GaSamen

Brussel verkennen...

Ga samen op stedentrip naar Brussel! Naast de lekkerste wafels, pralines en pintekes heeft Brussel zoveel meer. De meest hippe clubs om een nachtje flink te feesten, interessante musea en niet te vergeten een markant figuur: Manneken Pis. GaSamen.nl selecteerde díe Brusselse adresjes die beslist de moeite waard zijn om te ontdekken!

meer informatie


   

Reisgids Brussel Brusselse Toeren + Boordevol Brussel | Lannoo

Brussel, wat een stad! Hoofdstad van een klein land en van het grote Europa. Maar hoe goed kennen we Brussel eigenlijk? Dit thematische boekje loodst je in 10 wandelingen door statige lanen, bruisende buurten en smalle steegjes. Met de fiets verken je verrassende buiten- en tuinwijken terwijl je met de metrotoer door de Brusselse kelderverdieping raast. In samenwerking met 12 Brusselse gidsenverenigingen werd een selectie gemaakt van gevarieerde stadsverkenningen. Elke tocht verweeft interessante informatie met leuke verhalen en boeiende anekdotes. De auteurs sprokkelden ook leuke adresjes bijeen: winkeltjes, cafeetjes en restaurants. Want ook de innerlijke mens kan van een dagje Brussel best genieten. Een smaakmakende gids voor beginners én voor doorgewinterde Brusselkenners op zoek naar iets nieuws. Want Brussel verrast keer op keer. Met handige stadsplannen, een lijst van musea en bezienswaardigheden en verrassende cartoons.


BelgiŽ Reisforum

Op het België Reisforum vind je alle informatie m.b.t. o.a. vakantie in België, wonen en werken in België en ervaringen van andere reizigers. Kun je iets niet vinden? Stel dan je vraag op het België Forum waar andere reizigers je verder helpen.