U bevindt zich hier: Stedentrips GaSamen Lissabon  
 GASAMEN
Amsterdam
Antwerpen
Athene
Barcelona
Berlijn
Boedapest
Brugge
Brussel
Dublin
Dusseldorf
Edinburgh
Gent
Helsinki
Istanboel
Keulen
Kopenhagen
Lissabon
Londen
Maastricht
Madrid
Milaan
Munchen
Oslo
Parijs
Rome
 STEDENTRIPS
DFDS Seaways
Disneylandģ Resort Paris
GaSamen
NS Hispeed
P&O Ferries
Stedentrips.nl
TGV.com

LISSABON
 
GaSamen.nl


 

GaSamen

Lissabon verkennen...

De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen maar een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museum- waardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Druk geklets in koffiehuisjes, het romantische Alfama en de typische Portugese keuken... beleef het allemaal met de tips van GaSamen.nl!

meer informatie


  

Reisgids 100% Lissabon | Mo Media

Leuke trendy reisgids met een kleurrijke beschrijving van cafe's, restaurants, bijzondere winkels en musea, uitgaanstips en - het leukste - een zestal wandelingen door de meest interessante delen van de stad. Handzaam formaat, veel illustraties, met kaartjes.

Kleurige reisgids in zakformaat voor de Portugese hoofdstad. Na wat beknopte algemene informatie (nationale feestdagen, vervoer, hotels etc.) wordt in vijf hoofdstukken puntsgewijs beknopte informatie gegeven over allerlei aspecten (bezienswaardigheden, eten en drinken, shoppen, leuke dingen om te doen) van vijf stadswijken van Lissabon. Van iedere wijk is een duidelijke plattegrond opgenomen waarop een wandeling staat uitgestippeld aan de hand waarvan de reiziger via een korte routebeschrijving langs leuke eet- en drinkgelegenheden, bekende en minder bekende bezienswaardigheden, musea, parken, winkels, mooie gebouwen, uitgaansgelegenheden etc. wordt geleid. Geillustreerd met sfeervolle grote en kleine kleurenfoto's. Met voorin een overzichtskaart, en achterin een alfabetische en thematische index en een metroplattegrondje. De Nederlandse auteur woont sinds een paar jaar in Lissabon. Aantrekkelijk uitgevoerde, handige, handzame en ook leuke reisgids, met name gericht op de trendgevoelige, wat jongere toerist. (Biblion)