U bevindt zich hier: Stedentrips NS Hispeed Attractieparken  
 NS HISPEED
Outletshoppen
Attractieparken
 STEDENTRIPS
DFDS Seaways
Disneylandģ Resort Paris
GaSamen
NS Hispeed
P&O Ferries
Stedentrips.nl
TGV.com

ATTRACTIEPARKEN
 Sea Life Oberhausen

Beleef een wereld van onwaarschijnlijke schoonheid! Sea Life is het domein van meer dan 20.000 zeebewoners, waaronder haaien, zeepaarden en pijlstaartroggen. Het absolute hoogtepunt is het tropisch oceaanaquarium, terwijl ook de onderwatertunnel garant staat voor een onvergetelijke ervaring.
Uw reis met de trein naar Oberhausen

Sea Life is gevestigd in het Duitse Oberhausen en is al voor € 19* met NS Hispeed 7 keer per dag bereikbaar. De reis met ICE International duurt minder dan 2 uur. Aangekomen op het station van Oberhausen neemt u vanaf busplatform C de bus naar Marina/SEA LIFE. Ook kunt u vanaf busplatform 1 alle bussen nemen naar Neue Mitte. De busrit duurt ongeveer 10 minuten.

Boek een treinticket naar Oberhausen


 

Movie Park Germany

Movie Park Germany in Bottrop-Kirchhellen is een uniek entertainmentpark dat volledig in het teken staat van films. Het voormalige Warner Bros Movie World heeft zes themagebieden en meer dan 40 attracties en shows. U waant zich al gauw een filmster of cartoonheld!

Toegangsprijzen en openingstijden

Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot het park. Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 27,- en volwassenen (vanaf 12 jaar) betalen € 31,-.
Senioren (vanaf 55 jaar) hebben elke zondag gratis toegang. Op de andere dagen betalen Senioren € 27,-.


Uw reis naar Movie Park Germany met ICE International

Met NS Hispeed reist u vanaf Amsterdam Centraal in ongeveer 2 uur en 30 minuten naar Movie Park Germany. U reist met ICE International naar Oberhausen. Het kaartje is gemakkelijk online te boeken. Het laatste stukje naar Feldhausen kunt u op het station in Oberhausen kopen. Movie Park Germany ligt op slechts 500 meter afstand van het station.

meer informatieDisneyland Resort Paris

Uw reis naar Disneyland Resort Paris

Ontmoet binnenkort jouw favoriete Disneyfiguren en beleef het met het hele gezin. Disneyland Resort Parijs is namelijk het hele jaar door uitstekend met de trein te bereiken. Uw Disney reis begint al direct wanneer u instapt, boek uw treintickets en laat de magie tot leven komen...

Uitstappen voor het park

Vanuit Nederland neemt u Thalys naar Paris, Gare du Nord. Vanaf Gare du Nord brengt de RER (Réseau Express Régional) u in een klein uurtje en één overstap op RER-station Chatelet-Les Halles naar station Marne-la-Vallée.
Andere mogelijkheid is dat u met Thalys of Intercity Brussel naar Brussel Zuid (Midi) reist. In Brussel stapt u over op de TGV die rechtstreeks naar Marne-la-Vallée gaat. In beide gevallen stapt u uit voor de hoofdingang van het pretpark.

meer informatie 

Zoo Antwerpen

Met de trein naar Zoo Antwerpen

Al 160 jaar de trots van België: Zoo Antwerpen laat u op een even romantische als statige manier kennismaken met bijna 5.000 dieren van alle continenten. Dit jaar staat het ‘beestachtige’ park in het teken van water in al zijn vormen.

Uw reis met de trein naar Antwerpen

Zoo Antwerpen ligt aan de westzijde van het compleet vernieuwde Centraal Station in het hartje van Antwerpen. Dat betekent dat zowel Thalys als InterCity Brussel u dagelijks 23 keer zo goed als op de drempel afleveren. De reistijd is 2 uur en 5 minuten vanaf Amsterdam Centraal en een enkele reis boekt u al vanaf € 29 met InterCity Brussel of vanaf € 25 met Thalys.*
meer informatie


 

Bruparck Brussel

Met de trein naar Bruparck

Bruparck is een Brussels familiepark aan de voet van het Atomium en biedt een gezellige daguitstap aan tal van attracties – zoals Mini-Europe, het cinemacomplex Kinepolis, het zwemparadijs Oceade en een heus Piratenschip! Of breng een bezoek aan de restaurants, cafés en winkels in The Village.

Uw reis met de trein naar Brussel

Het Brusselse Bruparck is 23 keer per dag te bereiken vanuit Nederland met Thalys (vanaf € 25,-) of InterCity (vanaf € 37,-). Reistijd: 2 uur en 42 minuten. Aangekomen op station Brussel-Zuid neemt u metrolijn 2 naar Clemenceau (oranje) richting Simonis, waar u overstapt op metrolijn 1A richting Koning Boudewijn (geel). U stapt uit op Heizel en wandelt richting het Atomium.


meer informatie


 

Technopolis Mechelen

Met de trein naar Technopolis

Niets is te gek in Technopolis, het kindvriendelijke doecentrum voor wetenschap en technologie waar je alles mag aanraken. Fiets op een kabel op 5 meter hoogte, lanceer je eigen luchtballon en leef in een zeepbel. Een dag van spelen en leren tegelijk, ook voor de allerkleinsten.

Uw reis met de trein naar Mechelen

Technopolis is gevestigd in het Belgische Mechelen en is al voor € 38,40 dagelijks 14 keer rechtstreeks vanaf Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Rotterdam te bereiken met de InterCity Brussel. De reistijd bedraagt 2 uur en 22 minuten, inclusief een busritje (bus 682 of 283) vanaf station Mechelen van 5 minuten tot aan Technopolis. Tickets koopt u makkelijk online of in de automaat op de stations. Vrijwel alle Belgische bestemmingen worden online en via de automaat aangeboden


meer informatie


 

Phantasialand Keulen

Met de trein naar Phantasialand

Zoals de naam verraadt, is Phantasialand een park waar niets is wat het lijkt en alles net zover gaat als de fantasie toelaat. Jong en oud genieten van unieke attracties en bekroonde shows. Must-see’s zijn de themagebieden Magisch China, Avontuurlijk Mexico, Deep Afrika en (voor de allerkleinsten) Wuzetown.

Uw reis met de trein naar Brühl

Phantasialand is gevestigd in het Duitse Brühl, vlak bij Keulen. Keulen is met ICE International 7 keer per dag te bereiken. De totale reistijd, inclusief overstap in Keulen op stoptrein naar Brühl (van spoor 6 naar 9), bedraagt 3 uur. Voor € 1,50 p.p. (retourticket) reist u met de Phantasialand Shuttle in 15 minuten vanaf station Brühl naar de ingang.

De treinreis boeken

Online kunt u de reis tot en met Keulen kopen. Voor het laatste stukje kunt u dan in Duitsland terecht. Dit geeft geen problemen aangezien het geen trein is met reserveringsmogelijkheid. Koopt u liever alles in één keer dan verwijzen we u graag naar de afdeling NS Hispeed Telesales of één van de Tickets- en Servicewinkels op de grotere stations.

meer informatie


 

Parc Astérix Parijs

Met de trein naar Parc Astérix

Oude tijden herleven in Parc Astérix, het waanzinnige themapretpark in Plailly, ongeveer 35 km ten noorden van Parijs. De nieuwste trekpleister is Village Gaulois, het nagebouwde dorp van Astérix en Obelix. Maar de regelrechte sensatie voor durfals blijft de houten achtbaan Tonnerre de Zeus.

Uw reis met de trein naar Parijs

Al voor € 35 rijdt Thalys in net iets meer dan 4 uur 7 keer per dag rechtstreeks naar Parijs waar u naar metrostation Gare de l'Est (Verdun) wandelt en in de metro naar Palais Royal stapt. Vanaf dat punt vertrekt er dagelijks om 9.45 uur een bus die u in 20 minuten naar het park brengt. ’s Avonds om 18.30 vertrekken er vanaf het park bussen naar Parijs.
De kosten voor de pendelbus zijn €20,- per volw. voor een retour. Kinderen betalen €16,-.

meer informatie


 

Thorpe Park Londen

Met de trein naar Thorpe Park

Wees gewaarschuwd! Thorpe Park is geen park voor rust en kalmte, maar een ontmoetingsplek voor waaghalzen. Meer dan 30 attracties, de een nog spannender dan de ander, brengen zelfs de grootste thrillseekers in verlegenheid. De hoofdstad van Engeland als het gaat om spanning!

Uw reis met de trein naar Londen

Thorpe Park ligt in Staines. Londen is vanuit Nederland 7 keer per dag met de trein te bereiken. Tijdens de treinreis, die 6 uur duurt, maakt u een overstap op Brussel-Zuid van InterCity Brussel op de Eurostar. Aangekomen op St Pancras International neemt u de metro Victoria line naar Oxford Circus Underground station om vervolgens over te stappen op de Bakerloo line naar Waterloo. Shuttle 950 brengt u van Staines naar het park (om het half uur rijdt de shuttle).

meer informatie


 

Londen Aquarium

Met de trein naar London Aquarium

Relax, leer en duik in de dieptes van de spannende en gevarieerde onderwaterwereld van London Aquarium. Een van Europa’s grootste expositie van waterdieren telt meer dan 400 soorten in meer dan 50 aquaria en neemt u mee op een ontdekkingsreis door de rivieren, meren en oceanen van de wereld.

Uw reis met de trein naar Londen

London Aquarium is 7 keer per dag met de trein te bereiken vanuit Nederland. Tijdens de treinreis, die 6 uur duurt, maakt u een overstap op Brussel-Zuid van de InterCity Brussel op de Eurostar. Zorg er voor dat u minimaal een half uur voor vertrek van de Eurostar aanwezig bent om in te checken.
Aangekomen op St Pancras International neemt u de tube die u in 20 minuten naar station London Waterloo brengt. Vanaf daar is het een korte wandeling waar u de rivier volgt langs the London Eye naar de ingang van het onderwaterpark aan de linkerkant.

meer informatie