U bevindt zich hier: Stedentrips Stedentrips.nl Brussel  
 STEDENTRIPS.NL
Barcelona
Berlijn
Boedapest
Brussel
Florence
Istanbul
Lissabon
Londen
Madrid
New York
Parijs
Praag
Rome
Venetie
Wenen
 STEDENTRIPS
DFDS Seaways
Disneylandģ Resort Paris
GaSamen
NS Hispeed
P&O Ferries
Stedentrips.nl
TGV.com

BRUSSEL
 
Stedentrips.nl | Ieder z'n stad | Voordelige stedentrip naar de stad van uw keuze


 

Brussel ...oh la la en vrolijk

Zong Jacques Brel over zijn geboortestad. De stad die hem bij tal van liedjes inspireerde, een wereldstad met een intieme dorpse sfeer. Door Brussel loopt u niet, nee door Brussel struint u…. Over de Grote Markt met haar gildehuizen en theatrale allure. Door de Beenhouwersstraat, waar u zich al kunt verheugen op het aperitief voor de avond.


Over de Zavel, waar bij de antiekhandelaars alles schittert en fonkelt. Over het Vossenplein, het volkse hart van de stad. Door één van de vele parken. Door de Sint-Hubertusgalerijen met de luxe winkels. Langs de Waterloolaan en de Louizalaan, waar ontwerpers het winkelend publiek trachten te imponeren.
De kunstminnende bezoeker kan zijn hart ophalen in o.a. het Museum voor Moderne Kunst, het Museum van de Stad Brussel in het Broodhuis (die ook de garderobe van Manneken-Pis herbergt), of het Horta Museum. De geschiedenis van Kuifje vindt u in het Belgisch Centrum van het Beeldverhaal. U kunt door Brussel dagen struinen, zonder u ook maar één ogenblik te vervelen. Ter afsluiting van de avond is het een goed idee om in een typisch gemoedelijke kroeg te genieten van een Geuze of Lambiek. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, Brussel is en blijft een bruisende stad.
meer informatie


 

De leukste hotels in en nabij het centrum....

Wat zoekt u ? Een eenvoudig hotelletje in hartje centrum, een goede middenklasse nabij een bezienswaardigheid, een luxe hotel in een hippe buurt of zo’n typisch Charme hotelletje in een oud stadsdeel ?

Stedentrips.nl heeft ze beslist... de leukste hotels in deze stad. En zij kunnen het weten, want stedentrips.nl kent de steden als geen ander. Hun inkopers zijn er regelmatig te vinden om op zoek te gaan naar leuke nieuwe hotelletjes, maar ook om de kwaliteit van onze bestaande hotels te controleren, want die moet natuurlijk gewaarborgd blijven!

U heeft de keuze uit verschillende hotels, varierend van 2 tot 4 of 5 sterren en in diverse prijsklasses. Leuk hotel gezien? Klik dan op meer info voor detail- en prijsinformatie.

Bekijk het hotelaanbod en maak uw keuze!  

Reisgids Brussel Brusselse Toeren + Boordevol Brussel | Lannoo

Brussel, wat een stad! Hoofdstad van een klein land en van het grote Europa. Maar hoe goed kennen we Brussel eigenlijk? Dit thematische boekje loodst je in 10 wandelingen door statige lanen, bruisende buurten en smalle steegjes. Met de fiets verken je verrassende buiten- en tuinwijken terwijl je met de metrotoer door de Brusselse kelderverdieping raast. In samenwerking met 12 Brusselse gidsenverenigingen werd een selectie gemaakt van gevarieerde stadsverkenningen. Elke tocht verweeft interessante informatie met leuke verhalen en boeiende anekdotes. De auteurs sprokkelden ook leuke adresjes bijeen: winkeltjes, cafeetjes en restaurants. Want ook de innerlijke mens kan van een dagje Brussel best genieten. Een smaakmakende gids voor beginners én voor doorgewinterde Brusselkenners op zoek naar iets nieuws. Want Brussel verrast keer op keer. Met handige stadsplannen, een lijst van musea en bezienswaardigheden en verrassende cartoons.