U bevindt zich hier: Stedentrips Stedentrips.nl Florence  
 STEDENTRIPS.NL
Barcelona
Berlijn
Boedapest
Brussel
Florence
Istanbul
Lissabon
Londen
Madrid
New York
Parijs
Praag
Rome
Venetie
Wenen
 STEDENTRIPS
DFDS Seaways
Disneylandģ Resort Paris
GaSamen
NS Hispeed
P&O Ferries
Stedentrips.nl
TGV.com

FLORENCE
 
Stedentrips.nl | Ieder z'n stad | Voordelige stedentrip naar de stad van uw keuze


 

Florence ...je raakt er niet uitgekeken!

Eén van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste Art City van Italië! Florence is de stad van Michelangelo, van Leonardi da Vinci en van kunstenaars als Botticelli en Dante en beroemde families als de Medici. Symbolen bij uitstek en onmiddellijk als Florence (Firenze, op zijn Italiaans) herkenbaar zijn de wereldberoemde Ponte Vecchio en natuurlijk de David van Michelangelo. Kom naar het hart van Toscane, kom naar het hart van de Italiaanse cultuur...kom naar Florence!


De prachtige hoofdstad van Toscane, gelegen aan de oevers van de Arno, kent een uitzonderlijk grote rijkdom aan monumentale kunst. Wereldberoemd gemaakt onder het bestuur van de rijke bankiersfamilie de Medici. Florence, niet alleen stad van Dante en Michelangelo … vele groten der aarde bereikten hier het toppunt van hun creativiteit en hebben zichtbaar, maar ook poëtisch hun sporen nagelaten. Het beste kunt u Florence te voet verkennen. Het centrum is vrij compact en de talrijke bezienswaardigheden liggen dicht bij elkaar. De drukte en levendigheid brengen u onmiddellijk in Italiaanse sferen. We ontkomen er natuurlijk niet aan om wat hoogtepunten te noemen. De Duomo met de koepel van Brunelleschi en zijn klokkentoren met 414 treden voor een prachtig uitzicht (pas op bij de hele uren), de Accademia met de David van Michelangelo, het Pallazo Pitti, de aan beide zijden door een huizenrij afgezoomde Ponte Vecchio en het hooggelegen Piazzale Michelangelo. De combinatie van schoonheid en verval geven Florence haar eigen onmiskenbare unieke karakter. Voor miljoenen mensen aanleiding om hier telkens weer terug te keren. U raakt er nooit uitgekeken!

meer informatie


 

De leukste hotels in en nabij het centrum....

Wat zoekt u ? Een eenvoudig hotelletje in hartje centrum, een goede middenklasse nabij een bezienswaardigheid, een luxe hotel in een hippe buurt of zo’n typisch Charme hotelletje in een oud stadsdeel ?

Stedentrips.nl heeft ze beslist... de leukste hotels in deze stad. En zij kunnen het weten, want stedentrips.nl kent de steden als geen ander. Hun inkopers zijn er regelmatig te vinden om op zoek te gaan naar leuke nieuwe hotelletjes, maar ook om de kwaliteit van onze bestaande hotels te controleren, want die moet natuurlijk gewaarborgd blijven!

U heeft de keuze uit verschillende hotels, varierend van 2 tot 4 of 5 sterren en in diverse prijsklasses. Leuk hotel gezien? Klik dan op meer info voor detail- en prijsinformatie.

Bekijk het hotelaanbod en maak uw keuze!