U bevindt zich hier: Stedentrips Stedentrips.nl New York  
 STEDENTRIPS.NL
Barcelona
Berlijn
Boedapest
Brussel
Florence
Istanbul
Lissabon
Londen
Madrid
New York
Parijs
Praag
Rome
Venetie
Wenen
 STEDENTRIPS
DFDS Seaways
Disneylandģ Resort Paris
GaSamen
NS Hispeed
P&O Ferries
Stedentrips.nl
TGV.com

NEW YORK
 
Stedentrips.nl | Ieder z'n stad | Voordelige stedentrip naar de stad van uw keuze


 

New York ...start spreading the news

New York is met recht 'the city that never sleeps', een metropool waar u niet uitgekeken raakt! New York bezoek je immers niet, New York beleef je. De “Big Apple” is zonder twijfel één van de meest dynamische steden ter wereld. Ze heeft alles te bieden van cultuur, architectuur, shopping, multi-culti-eten tot het enerverende stadsleven.


Het Empire State Building biedt u een machtig uitzicht over deze wereldstad. Maar zeker zo indrukwekkend is het, om vanaf het water de sky-line te bewonderen. Wereldberoemd zijn het Guggenheim Museum en het Modern Art Museum. Maar kunstliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen in wijken als Tribeca en Soho. De één kiest voor een wandeling door Central Park, de ander voor Broadway. Maar niets belet u om voor allebei te kiezen. Het gezellige centrum van South Street Seaport met een waanzinnig uitzicht op Brooklyn Bridge moet u beslist een keer gezien hebben. New York heeft zoveel te bieden, teveel om zomaar even op te noemen. Een ding staat vast, het is een stad die je in haar greep neemt en je daarin houdt.

meer informatie


 

De leukste hotels in en nabij het centrum....

Wat zoekt u ? Een eenvoudig hotelletje in hartje centrum, een goede middenklasse nabij een bezienswaardigheid, een luxe hotel in een hippe buurt of zo’n typisch Charme hotelletje in een oud stadsdeel ?

Stedentrips.nl heeft ze beslist... de leukste hotels in deze stad. En zij kunnen het weten, want stedentrips.nl kent de steden als geen ander. Hun inkopers zijn er regelmatig te vinden om op zoek te gaan naar leuke nieuwe hotelletjes, maar ook om de kwaliteit van onze bestaande hotels te controleren, want die moet natuurlijk gewaarborgd blijven!

U heeft de keuze uit verschillende hotels, varierend van 2 tot 4 of 5 sterren en in diverse prijsklasses. Leuk hotel gezien? Klik dan op meer info voor detail- en prijsinformatie.

Bekijk het hotelaanbod en maak uw keuze!