U bevindt zich hier: Stedentrips Stedentrips.nl Praag  
 STEDENTRIPS.NL
Barcelona
Berlijn
Boedapest
Brussel
Florence
Istanbul
Lissabon
Londen
Madrid
New York
Parijs
Praag
Rome
Venetie
Wenen
 STEDENTRIPS
DFDS Seaways
Disneylandģ Resort Paris
GaSamen
NS Hispeed
P&O Ferries
Stedentrips.nl
TGV.com

PRAAG
 
Stedentrips.nl | Ieder z'n stad | Voordelige stedentrip naar de stad van uw keuze


 

Praag ...als in het sprookje van 1000-en-1-nacht

De Tsjechische hoofdstad, stad van schrijver Franz Kafka, gelegen aan weerszijden van de Moldau, is in schoonheid herontdekt sinds de Fluwelen Revolutie. Praag kent een bijna overweldigende hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. De schitterende burcht domineert het stadsbeeld.


In de buurt van de burcht vindt u ook het fotogenieke “gouden straatje” met piepkleine, veelkleurige huisjes. Via de Karelsbrug, de oudste brug over de Moldau, met veel barokke beelden en waar artiesten, muzikanten en kunstschilders de sfeer bepalen, komt u op het oude stadsplein. Op dit plein vindt u bouwstijlen van renaissance tot jugendstil. Het stadsleven gaat in Praag ook ’s avonds onverminderd door. Gezelligheid vindt u in één van de talrijke kroegen of wijnbars. De Boheemse keuken schotelt u smakelijke gerechten voor. En ook uw portemonnee zal tevreden blijven. U kunt een bezoek brengen aan een opera, concert, musical of een voorstelling van Laterna Magica. Eenmaal buiten, als de lantaarns ontstoken zijn, lijkt het alsof u bent beland in het sprookje van Duizend-en-een-Nacht

meer informatie


 

De leukste hotels in en nabij het centrum....

Wat zoekt u ? Een eenvoudig hotelletje in hartje centrum, een goede middenklasse nabij een bezienswaardigheid, een luxe hotel in een hippe buurt of zo’n typisch Charme hotelletje in een oud stadsdeel ?

Stedentrips.nl heeft ze beslist... de leukste hotels in deze stad. En zij kunnen het weten, want stedentrips.nl kent de steden als geen ander. Hun inkopers zijn er regelmatig te vinden om op zoek te gaan naar leuke nieuwe hotelletjes, maar ook om de kwaliteit van onze bestaande hotels te controleren, want die moet natuurlijk gewaarborgd blijven!

U heeft de keuze uit verschillende hotels, varierend van 2 tot 4 of 5 sterren en in diverse prijsklasses. Leuk hotel gezien? Klik dan op meer info voor detail- en prijsinformatie.

Bekijk het hotelaanbod en maak uw keuze!