U bevindt zich hier: Stedentrips Stedentrips.nl Venetie  
 STEDENTRIPS.NL
Barcelona
Berlijn
Boedapest
Brussel
Florence
Istanbul
Lissabon
Londen
Madrid
New York
Parijs
Praag
Rome
Venetie
Wenen
 STEDENTRIPS
DFDS Seaways
Disneylandģ Resort Paris
GaSamen
NS Hispeed
P&O Ferries
Stedentrips.nl
TGV.com

VENETIE
 
Stedentrips.nl | Ieder z'n stad | Voordelige stedentrip naar de stad van uw keuze


 

Venetië ...authentiek droomdecor

Venetië, het droombeeld van romantiek, de stad om verliefd op te worden. Honderden eilandjes, prachtige koopmanshuizen, basilieken, pleinen en natuurlijk de onvermijdelijke gondeltjes! Tijdens uw bezoek moet u toch zeker een keer een gondeltochtje maken, Venetië is vanaf het water nóg indrukwekkender!


Als u nooit er nog nooit bent geweest, heeft u vast dat beeld van een stad, die vanwege haar unieke ligging op 118 eilandjes, voornamelijk dienst doet als toeristische attractie. Maar wanneer u, eenmaal daar, ‘s ochtends vroeg uit uw hotelraam ziet hoe gondels vol met groente en fruit op weg zijn de winkels te bevoorraden, komt ineens het besef dat dit niet slechts een toeristische attractie is. Zo is het dagelijks leven hier echt! Ineens beziet u Venetië vanuit een ander perspectief en zult u de stad nog meer waarderen. Piazza San Marco met zijn wereldberoemde basiliek en het aangrenzende Dogenpaleis staat vast wel op uw programma. Waarschijnlijk ook de Accademia, Museum voor Schone Kunsten en de Guggenheim galerei. Een aanrader is ook om te zien hoe marktlieden hun handel bedrijven rondom de wereldberoemde Rialto brug. Zorg dat u er ‘s ochtends vroeg bij bent, zodat u de kleurrijke vismarkt kunt gaan bekijken...een absolute must!

Het zal u niet verbazen dat Venetië zich ook graag laat bewonderen vanaf het water. Een romantisch tochtje in een gondel zal een onvergetelijke indruk bij u achterlaten. U zult hier zeker nog eens terugkeren…

meer informatie


 

De leukste hotels in en nabij het centrum....

Wat zoekt u ? Een eenvoudig hotelletje in hartje centrum, een goede middenklasse nabij een bezienswaardigheid, een luxe hotel in een hippe buurt of zo’n typisch Charme hotelletje in een oud stadsdeel ?

Stedentrips.nl heeft ze beslist... de leukste hotels in deze stad. En zij kunnen het weten, want stedentrips.nl kent de steden als geen ander. Hun inkopers zijn er regelmatig te vinden om op zoek te gaan naar leuke nieuwe hotelletjes, maar ook om de kwaliteit van onze bestaande hotels te controleren, want die moet natuurlijk gewaarborgd blijven!

U heeft de keuze uit verschillende hotels, varierend van 2 tot 4 of 5 sterren en in diverse prijsklasses. Leuk hotel gezien? Klik dan op meer info voor detail- en prijsinformatie.

Bekijk het hotelaanbod en maak uw keuze!