U bevindt zich hier: Stedentrips Stedentrips.nl Wenen  
 STEDENTRIPS.NL
Barcelona
Berlijn
Boedapest
Brussel
Florence
Istanbul
Lissabon
Londen
Madrid
New York
Parijs
Praag
Rome
Venetie
Wenen
 STEDENTRIPS
DFDS Seaways
Disneylandģ Resort Paris
GaSamen
NS Hispeed
P&O Ferries
Stedentrips.nl
TGV.com

WENEN
 
Stedentrips.nl | Ieder z'n stad | Voordelige stedentrip naar de stad van uw keuze


 

Wenen ...kenmerkend en afwijkend

Stad van de muziek met ieder jaar natuurlijk het Nieuwjaarsconcert vanuit de Musikverein. Maar Wenen biedt veel meer en is niet alleen een aanrader voor hen die van klassiek houden, want Wenen is ook trendy met hippe bars en moderne restaurants. De prachtige binnenstad 'doet' u te voet, zo ervaart u Wenen op zijn best en proeft u die typische Weense charme.


Wenen is een indrukwekkende barokke stad met K&K (königlich und kaiserlich)-décor. Eigenlijk een imperiaal monument. Muzikaal ademt Wenen de sfeer van weleer. Bijzonder is dat de romantiek uit vroeger tijden op fabelachtige wijze wordt gecombineerd met de hipheid van de 21ste eeuw.
“Kenmerkend” en “afwijkend” liggen hier zó dicht bij elkaar …
Kenmerkend, een avondje Staatsopera of een Schlosskonzert in Schönbrunn. Een rijkdom aan kunstschatten en bezienswaardigheden. De levendige traditie, zoals u die terugvindt in de Weense koffiehuizen of Heurigen (wijnlokalen).
Afwijkend is het nieuwe Wenen. “Jung und Trendy”. Moderne tot zelfs bizarre kunst in het Museumsquartier. Wenen tegenwoordig ook als scene van trendy mega-evenementen. En dan op culinair gebied ….naast de traditionele Weense keuken zijn ook de Mediterrane en de Aziatische keuken erg populair. Vele koks laten zich graag door deze trends inspireren en van het resultaat kunt u letterlijk en figuurlijk genieten.
Voelt u zich geïnspireerd door deze “Wiener Melange”, dan is het de hoogste tijd voor een bezoekje aan deze wereldstad.

meer informatie


 

De leukste hotels in en nabij het centrum....

Wat zoekt u ? Een eenvoudig hotelletje in hartje centrum, een goede middenklasse nabij een bezienswaardigheid, een luxe hotel in een hippe buurt of zo’n typisch Charme hotelletje in een oud stadsdeel ?

Stedentrips.nl heeft ze beslist... de leukste hotels in deze stad. En zij kunnen het weten, want stedentrips.nl kent de steden als geen ander. Hun inkopers zijn er regelmatig te vinden om op zoek te gaan naar leuke nieuwe hotelletjes, maar ook om de kwaliteit van onze bestaande hotels te controleren, want die moet natuurlijk gewaarborgd blijven!

U heeft de keuze uit verschillende hotels, varierend van 2 tot 4 of 5 sterren en in diverse prijsklasses. Leuk hotel gezien? Klik dan op meer info voor detail- en prijsinformatie.

Bekijk het hotelaanbod en maak uw keuze!