U bevindt zich hier: Stedentrips DFDS Seaways Voetbaltrips  
 DFDS SEAWAYS
Voetbaltrips
 STEDENTRIPS
DFDS Seaways
Disneylandģ Resort Paris
GaSamen
NS Hispeed
P&O Ferries
Stedentrips.nl
TGV.com

VOETBALTRIPS
  

Premier League overzicht

Je hebt voetbal en 'Premier League' voetbal. De wedstrijden in de Engelse competitie reiken tot ver buiten de lijnen. Het zijn de sfeer, beleving en de fans die het voetbal groot hebben gemaakt. Het is dan ook niet vreemd dat de beste spelers ter aarde graag op de Engelse graszoden spelen.

Bezoek eens een wedstrijd en beleef een wedstrijd op top niveau. Ervaar het met DFDS Seaways!


Voetbaltrips Newcastle United

St. James' Park

Newcastle United speelde zijn eerste wedstrijd in dit stadion in 1891. Sinds die tijd zijn er 100 jaar lang slechts kleine verbouwingen verricht. Tot zakenman John Hall in de club investeerde. Dit resulteerde in een capaciteit van 36.000 plaatsen in 1995. Voldoende was het echter niet voor de grote achterban. Resultaat, een extra ring op de Leazes Stand en de Milburn Stand. Waardoor het aantal zitplaatsen is opgelopen tot 52.387.

meer informatie


 

Voetbaltrips Middlesbrough

Middlesbrough, ook wel Boro genoemd heeft het Riverside Stadium als thuishaven. In dit stadion is plaats voor 35.000 supporters

meer informatie


 

Voetbaltrips Sunderland

Het "Stadium of Light" is één van de modernste en mooiste voetbalstadia. Het geldt als voorbeeld voor vele clubs. Het stadion biedt plaats aan bijna 49.000 mensen. De plaatsen zijn kort op het veld. De fans van Sunderland zijn heel toegewijd. Voor voetballiefhebbers is een wedstrijd in dit unieke stadion een ware belevenis.

meer informatie