U bevindt zich hier: Landenspecialisten Girassol Vakanties Algarve  
 GIRASSOL VAKANTIES
Algarve
Alentejo
Azoren
Costa de Lisboa
Madeira
Midden Portugal / Beiras
Noord Portugal
 LANDENSPECIALISTEN
Bezoek Thailand.nl
DTI Travel
Egypte.nl
Girassol Vakanties
ID Riva Tours
Marysol
Mongolia tours
Montemar
Tra Travel
Turkije.nl

ALGARVE
  

De Algarve, het meest zuidelijke gedeelte van het Portugese vasteland, is één van de belangrijkste zonbestemmingen in Europa! Een goede infrastructuur, ruim 240 km zandstrand en vele uren zon en een vriendelijke en gastvrije bevolking zijn een garantie voor een heerlijke vakantie.
Het hele jaar door heerst er een mild en zonnig klimaat, dat lijkt op dat van Noord-Afrika. Door de snelle uitbreiding van de hotelcomplexen is de oorspronkelijke kustlijn wel veranderd, maar er zijn toch nog vele authentieke dorpjes en havenstadjes te vinden.
De witte huisjes, de vele prachtige bloemen en planten en de ornamentele schoorstenen vormen een nog steeds een rustieke achtergrond, ook in druk bezochte badplaatsjes als Albufeira, Armação de Pêra.
Het centraal gelegen Praia da Rocha heeft een van de mooiste stranden van de Algarve met opvallende gigantische rode rotspartijen. Het meer mondaine Vilamoura heeft een grote jachthaven en een levendige boulevard met veel horecagelegenheden, prachtige stranden en in de directe omgeving liggen een 8-tal fantastische golfbanen.
Maar ook plaatsen als Monte Gordo, Cabanas en Tavira hebben zich de laatste jaren ontwikkeld tot gezellige badplaatsen.


 

Alle vakanties Algarve


Albufeira

Balaia Sol

In een rustige omgeving op ca. 900m van het Santa Eulália strand en 1500m van Albufeira/Praia da Oura. Er is een shutllebus naar het centrum. Mini-markt op ca. 750m.

Appartementen: keurig ingericht, studio's voorzien van zit/eethoek, sat-tv, telefoon, kitchenette met koelkast, 2-pitsfornuis en waterkoker. Balkon met zitje. De 2-kamerappartementen hebben een aparte slaapkamer.

meer informatie