U bevindt zich hier: Landenspecialisten Girassol Vakanties Azoren  
 GIRASSOL VAKANTIES
Algarve
Alentejo
Azoren
Costa de Lisboa
Madeira
Midden Portugal / Beiras
Noord Portugal
 LANDENSPECIALISTEN
Bezoek Thailand.nl
DTI Travel
Egypte.nl
Girassol Vakanties
ID Riva Tours
Marysol
Mongolia tours
Montemar
Tra Travel
Turkije.nl

AZOREN
  

"Vier jaargetijden op één dag" zo zegt de volksspreuk. Zelfs wanneer er een hogedrukgebied zich boven de Azoren bevindt kunnen op een dag afwisselend zon, nevel en wat regen voorkomen. Van april tot en met oktober staat de zon in combinatie met de warme golfstroom garant voor een plezierig warm klimaat.
De 9 Azoren eilanden liggen verspreid over 650 kilometer, midden in de Atlantische Oceaan, op dezelfde breedtegraad als Portugal en op 2 uur vliegen van Lissabon.
Ontdek de kratermeren, het adembenemende landschap en de geuren van de traditionele keuken in Furnas op het hoofdeiland São Miguel.
Vergeet niet een Gin-Tonic te drinken in Pete’s Bar op het eiland Faial, een bekende ankerplaats voor transatlantische zeezeilers.
Waarheen u ook gaat tijdens uw bezoek aan deze met bloemen bedekte eilanden; de blauw en groene spiegelmeren van Sete Cidades of de 15e eeuwse kerken van Ponta Delgada; u valt steeds weer van de ene verbazing in de andere. Wij hebben een selectie gemaakt uit de vele mogelijkheden,zo kunt u uw vakantie op één eiland doorbrengen of kiezen voor een eilanden tour. De Azoren zijn het ontdekken waard. 

Alle vakanties op de Azoren


Caloura Hotel Resort

Ligging: in terrasvorm gebouwd en gelegen op de imposante rotsachtige zuidkust van São Miguel met als achtergrond het schitterende groene heuvellandschap met wijngaarden en vijgenbomen. De afstand naar Ponta Delgada is 17 km. Diverse baaien met (lava)zandstranden bevinden zich beneden tussen de rotsen, op ca. 300 m. van het hotel.

Kamers: comfortabel ingericht met sat.tv, telefoon, complete badkamer en een klein terras of balkon met zeezicht.

Bijzonderheden: een gastvrij hotel met een huiselijke sfeer, waar u zich snel thuis zult voelen en tevens perfect voor de liefhebber van natuur en rust. Gezien de ligging adviseren wij u een auto te huren.

meer informatie