U bevindt zich hier: Landenspecialisten Egypte.nl Dahab  
 EGYPTE.NL
Cairo
Hurghada
Sharm el Sheikh
Na'ama Bay
El Quseir
Dahab
El Gouna
Alexandrie
Marsa Alam
Info Cairo & Piramiden
 LANDENSPECIALISTEN
Bezoek Thailand.nl
DTI Travel
Egypte.nl
Girassol Vakanties
ID Riva Tours
Marysol
Mongolia tours
Montemar
Tra Travel
Turkije.nl

DAHAB

Happy Life Village Dahab

Gelegen in Dahab (vlakbij Sharm el Sheikh) aan de voet van het Sinai gebergte, aan het einde van een kalm koraalstrand, ligt het Happy Life Village. In de vriendelijke en rustige sfeer van dit resort zult u heerlijk tot rust komen. Hoewel u in het Happy Life Village het gevoel heeft alleen op de wereld te zijn, is het kleine centrum van Dahab slechts een paar minuten rijden. Er is dus ruimschoots gelegenheid om u heerlijk in de kussens van de lokale barretjes te laten wegzakken en te genieten van het gemoedelijke nachtleven van Dahab.

meer informatie


 

Daniela Village Hotel Dahab

(vlakbij Sharm el Sheikh). Het hotel combineert een goede service met uitstekende duik- en snorkelfaciliteiten. U komt hier helemaal tot rust! Het Daniela Village Hotel is in Egyptische stijl gebouwd, maar de warmte en gastvrijheid die men hier ondervindt is typisch Sinaï. Het hotel en het strand zijn vlak voor een rif (huisrif) gelegen op een privéterrein.

meer informatie


 

Le Meridien Resort Dahab

Luxe en comfort, dat is wat u zult vinden in dit schitterend vormgegeven resort dat gelegen is in Dahab, vlakbij Sharm el Sheikh. Van de kamers tot de restaurants, alles is ondergedompeld in luxe en erop gericht om u te laten genieten. Vanuit het Le Meridien Resort heeft u een fantastisch uitzicht over de golf van Aqaba en Saudi Arabië. Met de vele faciliteiten, waaronder windsurf-, duik- en tennisfaciliteiten zult zich zeker niet vervelen in dit resort!

meer informatie


 

Hilton Resort Dahab

Het in Dahab (nabij Sharm el Sheikh) gelegen Hilton Resort is schitterend gelegen met uitzicht op de bergen van de Sinaï en de Rode Zee. Als het helder weer is, kunt u vanuit het resort zelfs Saoudi Arabië zien liggen! Het resort ligt aan een lagune waar u kunt windsurfen. Rondom en in het resort zijn fraaie tuinen aangelegd met waterpartijen waar u heerlijk kunt ontspannen.

meer informatie


 

Sinai Familiesafari (8 dgn)

Snorkelen, Bedoeïenen & kamelen: avontuurlijk rondreizen met de kids! Deze safari rondreis staat garant voor familieplezier!

Dag 1

Vertrek van Amsterdam naar Sharm el Sheikh. Op de luchthaven wordt u opgewacht door één van de mensen van Egypte.nl die u helpt bij alle visa en douaneformaliteiten. Daarna wordt u naar uw hotel gebracht.

Dag 2

Deze dag staat geheel in het teken van snorkelen. Na het ontbijt worden de beste en leukste duikspots van Dahab aangedaan, zoals de Blue Hole en de Laguna. Snorkeluitrustingen worden voor u ter beschikking gesteld en de chauffeur brengt u naar de leukste plekjes.


meer.........


 

Sinai Woestijnsafari

Avontuurlijke rondreis! Ontdek de Sinaï woestijn in al haar pracht en praal. Egypte rondreizen met kameel en jeep.

Dag 1

Vertrek van Amsterdam naar Sharm el Sheikh. Op de luchthaven wordt u opgewacht door één van de mensen van Egypte.nl die u helpt bij alle visa en douaneformaliteiten. Daarna wordt u naar uw hotel gebracht.

Dag 2

Deze dag kunt u geheel zelf vrij indelen. U kunt snorkelen aan het huisrif van het hotel of u maakt een excursie in de omgeving van Dahab (quadrijden, klimmen, e.d.). Tussen de middag maakt u onder het genot van een kopje thee kennis met uw woestijn­gids voor de Safari briefing. U luncht, dineert en overnacht in het hotel.


meer.........