U bevindt zich hier: Clubdorpen & Resorts Pierre & Vacances  
 PIERRE & VACANCES
Vakantieparken
 CLUBDORPEN & RESORTS
Club Med
Pierre & Vacances
ROBINSON
CLUB MAGIC LIFE®

PIERRE & VACANCES
 
www.pv-holidays.nl


 Pierre & Vacances

Ontspannen in alle vrijheid

Wilt u graag onvergetelijke momenten beleven samen met het hele gezin? Pierre & Vacances, marktleider in de verhuur van appartementen in résidences en in resorts, nodigt u uit de unieke bestemmingen: aan zee, in de bergen, op het platteland en in de stad in Frankrijk, maar ook in Spanje en Italië, te ontdekken.
Dankzij de talrijke inbegrepen services, de activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden en voorkeuren, garandeert Pierre & Vacances u heerlijke, ontspannende vakanties in gezinsverband.
Maak gebruik van de kuuraanbiedingen en geniet ook van de vele voordelen van een wellnessverblijf. Of laat u eens van uw sportieve kant zien en verken onze schitterende golfterreinen.

meer informatie


 

Maeva

Aangenaam en functioneel

U wilt uw vakantie graag met vrienden, met het gezin of romantisch met z'n tweetjes doorbrengen? Dan is Maeva de perfecte keuze!
De Maeva-appartementen bevinden zich aan zee, in de bergen of op het platteland, en dit in Frankrijk of in Spanje. U geniet er van een aangenaam verblijf in een kwalitatief hoogstaande résidence waar u beroep kan doen op ‘à la carte’ services en dit binnen elk budget. U heeft tal van uitstapmogelijkheden en kunt gebruik maken van talloze promoties zodat u voor een lage prijs van een heerlijke vakantie kunt genieten.
Maeva, dat staat voor gezelligheid in alle eenvoud!

meer informatie


 

MGM Residenties

Comfort in stijl

De MGM-résidences bevinden zich midden in de grootste skigebieden en dit op prestigieuze en goed bewaarde locaties.
De stijlvolle appartementen combineren authenticiteit en moderne snufjes, zodat u van een uiterst comfortabel verblijf geniet.
Om u de kans te geven volop van uw vakantie te genieten, geven de MGM-résidences u de mogelijkheid om uw skimateriaal, skipassen, etc. op voorhand te reserveren.
En om uw verblijf helemaal onvergetelijk te maken beschikken de résidences over een binnenzwembad, sauna’s en stoombaden die vrij toegankelijk zijn.


meer informatie


 

Latitudes Hotels

Chic en eigentijds

Latitudes Hotels biedt u een 3*-hotelketen voor recreatieve en zakelijke doeleinden en dit in unieke toeristische locaties in Frankrijk, in de bergen én aan zee.
De voor het merendeel gerenoveerde hotels beschikken over uitstekend uitgeruste en gedecoreerde, uiterst comfortabele kamers.
Om helemaal tot rust te komen en even zalig te ontspannen, geniet u van onze sauna’s of onze jacuzzi’s, of neemt u plaats in een van onze supergezellige hoekjes (pianobar, biljartkamer…).
U kunt ook gebruik maken van de talloze diensten en vrijetijdsbestedingen (golf, thalasso,..), en dit ‘à la carte’ en op voorhand te reserveren.
Aarzel dus niet langer en beleef een fantastische vakantie.

meer informatie


 

Adagio

Stad en comfort

Met Adagio City Aparthotel zult u zich in elke stad helemaal thuis voelen! We bieden u immers volledig uitgeruste, stijlvolle en ruime appartementen die helemaal zijn afgestemd op het leven van een drukke zakenman- en/of -vrouw (internettoegang, WiFi, kabel, dagbladen…). Dankzij hun ideale ligging in het stadscentrum, vormen onze résidences tevens een uitstekend vertrekpunt voor een cultureel uitstapje in gezinsverband. Op deze manier zult u de geschiedenis, het cultureel erfgoed en andere bezienswaardigheden van de allermooiste steden ontdekken in alle rust en ontspanning


meer informatie


 
 
PV-Holidays: € 100 - korting -, geltig voor alle vakantieparken van Pierre & Vacances. Uw voorkeurscode 8244!


 
PV-Holidays : €50 - korting bij alle vakantieparken en bestimmingen aan zee van Maeva. Uw voorkeurscode: 8026


 
€ 100 korting, gedig voor deze winter in alle Pierre & Vacances vakantieoorden aan zee. Uw voorkeurscode: 8404!